Zin om te helpen?!

Camping Suasa is een plek waar gasten optimaal kunnen ontspannen. Een uurtje voor jezelf, een yogales, een muziekstuk of een dansworkshop kan daarbij helpen. ‘La campagna is ons podium.’

Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende artiesten, verhalenvertellers, wetenschappers en smaakmakers die het leuk vinden om hier iets in te betekenen. Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheid om als artist in residence bij ons te logeren of als krachtpatser.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar dora@campingsuasa.nl

KRACHT PATSER

Camping Suasa zoekt Nederlandstalige Krachtpatsers die in juli en augustus minimaal een week beschikbaar zijn om zich drie uur per dag in het zweet te werken in ruil voor zon, zee en festival vibe. Gegarandeerd fit door je zomer heen en opgeladen weer door naar je volgende bestemming met een paar duiten op zak.

Wat kan je van ons verwachten?
Camping Suasa is een kleinschalige familiecamping tussen de Italiaanse heuvels in Le Marche. In de zomer organiseren we volop activiteiten zoals: Kidsdisco, Buiten Bios, Yoga, Crea Club, Sunday Sessions, Silent Disco, eMTB tours en nog meer. Wij zorgen voor een slaapplek in de vorm van een tent en een vergoeding.

We zoeken krachtpatsers die:
– minimaal een week bij ons zijn
– lachen naar onze gasten
– hun handen uit de mouwen steken, gevraagd en ongevraagd
– helpen met het draaiende houden van de activiteiten
– zorgen dat alles er tiptop uitziet
– 3 uur per dag inzetten voor 6 dagen per week

ARTIST IN RESIDENCE

Camping Suasa is gek op mensen die passies delen, die deze plek willen verrijken met hun creativiteit, installaties, optredens, tekenskills, culinaire hoogstandjes of technieken om te groeien en bloeien.

Kom jij graag als Artist In Residence onze gasten verwonderen met jouw palet aan kleur en wil je in ruil daarvoor een week of twee in onze Artist in Residence Caravan?

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.