ZOMER FESTIVAL

– FREE YOUR MIND –

Camping Suasa staat in 2023 in het teken van: Free Your Mind. Het hele seizoen vinden er verschillende activiteiten, programma’s en themaweken plaats. Voor de allerkleinsten, jonge kids, ouders, creatievelingen, sportievelingen en voor iedereen die van een feestje houdt. Van 22 april t/m 8 juli bieden we een breed palet aan activiteiten tijdens de Lente Parade. Van 8 juli t/m 2 sep gaan we weer los tijdens het Zomerfestival, gericht op gezinnen met kids van 4-12 jaar. 

Ga samen op avontuur kom helemaal tot rust!

Suasa Zomer Festival

Suasa Zomer Festival

Maximaal genieten, beleven en ontspannen in het hoogseizoen

Wanneer: zat 8 juli – 2 sep 2023
Voor wie: Gezinnen met kids van 4-12 jaar en iedereen die houdt van een feestje, drankje, zon en zee

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens het Zomerfestival zijn er iedere week veel activiteiten op de camping. Voor de kids, maar ook voor de ouders! Dit jaar zijn bijna alle activiteiten bij inbegrepen bij de prijs! Alleen de mountainbike tour wordt apart geboekt.

Dit jaar bieden we ook de mogelijkheid om tijdens het hoogseizoen een aantal gave activiteiten met een fikse korting te boeken bij aankomst. Kom je 2 weken of meer dan krijg je een Experience gratis! Vind alle info over de Suasa Experience hier.

.

– Wijnproeverij op de camping. Lokale wijnhuizen komen hun wijnen presenteren op de camping, terwijl de kids lekker aan het ravotten zijn.

– Open Atelier, iedere doordeweekse ochtend kunnen de kids onder begeleiding lekker knutselen, zingen, dansen, bramen plukken en plezier maken.

– Elektrische Mountainbike Tour door de heuvels van Le Marche. Met een voormalig professioneel wielrenner uit de regio ga je de regio in om off road te fietsen en heerlijk te eten. Bekijk hier een filmpje.

– Kinderdisco, dansen voor jong en oud. De kids bepalen de muziek.

– Silent Camping Clubben, wanneer de kids slapen, gaan de voeten van de vloer tijdens de Silent Disco voor de ouders! Clubben van Hazes tot Hawtin, van de Black Eyed Peas tot Black Coffee.

– Kinderbios, een kinderfilm op de beamer onder de sterrenhemel.

– Kinderontbijt, lekker rustig wakker worden terwijl de kids op zondagochtend van 8:00 – 9:00 lekker ontbijten met elkaar.

– Yoga, iedere week is er yoga zodat je lekker soepel door je vakantie heen gaat. Het aanbod is gevarieerd en geschikt voor beginners, maar ook voor de ervaren yogi is er genoeg uitdaging.

– Sunday Sessions, op zondagmiddag in de hangmat of loungestoel chillen op een muziekje met een koud drankje erbij.

Vertel me meer over de Lente Parade van 22 apr t/m 8 juli