Camping Suasa Zomer Festival

SUASA ZOMER FESTIVAL

– TIME TO PLAY –

Camping Suasa staat in 2024 in het teken van: Time To Play! 

Het hele seizoen vinden er verschillende activiteiten, programma’s en themaweken plaats. Voor de allerkleinsten, jonge kids, ouders, creatievelingen, sportievelingen en voor iedereen die van een feestje houdt.

Van 27 april t/m 5 juli bieden we een breed palet aan activiteiten tijdens de Lente Parade. Van 6 juli t/m 31 aug gaan we weer los tijdens het Zomerfestival, gericht op gezinnen met kids van 4-12 jaar. De laatste week van het Zomerfestival, van 24 – 31 aug, staat in het teken van het Eindfeest.

Ga samen op avontuur kom helemaal tot rust!

Wanneer: zat 6 juli – 31 aug 2024
Voor wie: Gezinnen met kids van 4-12 jaar en iedereen die houdt van een feestje, drankje, zon en zee

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens het Zomerfestival zijn er iedere week veel activiteiten op de camping. Voor de kids, maar ook voor de ouders! Dit jaar zijn bijna alle activiteiten bij inbegrepen bij de prijs! Alleen de mountainbike tour wordt apart geboekt.

Kom je 2 weken of meer dan krijg je een Experience gratis! Vind alle info over de Suasa Experience hier.

.

– Wijnproeverij op de camping. Lokale wijnhuizen komen hun wijnen presenteren op de camping, terwijl de kids lekker aan het ravotten zijn.

– Elektrische Mountainbike Tour door de heuvels van Le Marche. Met een voormalig professioneel wielrenner uit de regio ga je de regio in om off road te fietsen en heerlijk te eten. Bekijk hier een filmpje.

– Kinderdisco, dansen voor jong en oud. De kids bepalen de muziek.

– Voetbal toernooi, de Suasa Kids showen hun skills op het voetbalveld.

– Silent Camping Clubben, wanneer de kids slapen, gaan de voeten van de vloer tijdens de Silent Disco voor de ouders! Clubben van Hazes tot Hawtin, van de Black Eyed Peas tot Black Coffee.

– Kinderbios, een kinderfilm op de beamer onder de sterrenhemel.

– Kinderontbijt, lekker rustig wakker worden terwijl de kids van 8:00 – 9:00 lekker ontbijten met elkaar en daarna onder begeleiding kunnen knutselen, zingen, dansen, bramen plukken en plezier maken.

– Yoga, iedere week is er yoga zodat je lekker soepel door je vakantie heen gaat. Het aanbod is gevarieerd en geschikt voor beginners, maar ook voor de ervaren yogi is er genoeg uitdaging.

Camping Suasa

Vertel me meer over de Lente Parade van 27 apr t/m 5 juli

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.