Lekker met de meiden koffie
Lekker met de meiden roomcroissant
Lekker met de meiden fietsen
Lekker met de meiden zweten
Lekker met de meiden aan de wijn
Lekker met de meiden eten
Wat is het toch fijn om een meid te zijn

WAT GAAN WE DOEN?

Camping Suasa organiseert een midweek voor vrouwen met fietsen, lekker eten en wijn. Het idee voor de LEKKER MET DE MEIDEN midweek is ontstaan nadat een viertal sportieve meiden elkaar per toeval ontmoetten op Camping Suasa. Onder leiding van voormalig prof wielrenner Rodolfo Massi deden ze mee aan een EMBT fietstour by night door de heuvels in Le Marche. Daarna lekker eten en drinken. Wat ze deelden was de passie voor een uitdaging, lekker eten, een goed glas wijn en een spontaan gesprek.

Lekker eten, een uitdaging en spontaan gesprek

LEKKER MET DE MEIDEN midweek richt zich op vrouwen die verschillen vieren, zich gelijkwaardig voelen en geloven dat het delen van kennis en ideeën het leven interessanter maakt. Het doel van dit weekend is dat vrouwen zowel fysiek en mentaal opladen en weer vol positieve vibes terugkeren naar het thuisfront. Zoals na een lekker lang weekend weg met de meiden.

Rodolfo Massi
Voormalig prof wielrenner

“Bisogna vivere nel miglior modo possibile, mettendo passione ed amore in ogni cosa che facciamo.”

Profwielrenner van 1987 tot 2003, nam Massi in de loop der jaren deel aan veel verschillende wedstrijden. De Giro d’Italia met goede klasseringen en ritzeges, in kleine ronden zoals de Ronde van Sicilië, de Ronde van de Middellandse Zee, Luik-Bastenaken-Luik en ook in de Tour de France waar hij in 1998, gekleed in de bolletjestrui de beroemde rit Pau-Bagneres-de-Luchon won.

Massi stopte in 2003 met rennen om zich fulltime te wijden aan het organiseren van fietstours, zowel met de racefiets als (e-)mountainbike. In de zomer 2021 heeft Massi iedere week 1 of meerdere tours gefietst met gasten en meiden van Camping Suasa. Zowel het fietsen als het eten was zo goed geregeld, dat we nu deze meiden midweek organiseren.

Programma

Elke dag is er op Camping Suasa een uitgebreid ontbijtbuffet zodat je rustig kan opstarten. Elke dag gaan we een dagdeel fietsen met Rodolfo Massi; een strandtour met lunch aan het strand en een frisse duik. Een bike tour by night met Italiaanse BBQ en we sluiten af met een Bike of Hike op Monte Catria. Hier en daar pakken we een wijnproeverij mee en we laten onszelf lekker verwennen met lokale specialiteiten in de leukste restaurantjes. Tussendoor is er ook tijd om lekker aan het zwembad te hangen, te loungen met een cocktail of even langs te gaan bij de beautysalon.

WAAR IS HET EN WAAR VERBLIJF IK?

Deze midweek vindt van donderdag 6 t/m maandag 10 juni 2024 plaats op Camping Suasa in een vallei van rust tussen de heuvels van het Italiaanse platteland in Le Marche. Back to basic, terug naar je natuur. Weg van je dagelijkse routine en alle ruimte om op een gezamenlijk avontuur te gaan.

Tijdens de meiden midweek verblijft je in een Safaritent Topnotch. Deze deel je met een andere deelnemer, ieder met een eigen slaapverblijf. Wil je met een 3 of 4 vriendinnen samen in een Safaritent dan kan dat ook. De tenten zijn allemaal voorzien van comfortabele opgemaakte bedden.

LEKKER MET DE MEIDEN IS INCLUSIEF:

  • 3 halve dagen fietsen incl elektrische mountainbike
  • Ontspanning en me-time
  • 4 overnachtingen in een Safaritent Topnotch
  • Alle dagen ontbijt, lunch en diner incl. wijn

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten zijn per persoon en inclusief 4 overnachtingen, eten en drinken, gebruik van de elektrische fiets met helm en iedere dag begeleiding van Massi. Er wordt iedere dag gezorgd voor ontbijt, lunch en Italiaans diner, grotendeels in lokale restaurants. De maaltijden zijn op verzoek vegetarisch. Op de camping kan verder gratis gebruik gemaakt worden van het buitenzwembad, de vuurplaats en overige voorzieningen. Wifi is gratis beschikbaar voor wie dat wil. Het is mogelijk om gebruik te maken van een wasmachine tegen een kleine vergoeding. De meiden midweek is kleinschalig, er is plek voor minimaal 6 en maximaal 12 personen. De midweek is exclusief vlucht, reisverzekering, transport van/naar de camping en eten & drinken buiten de gezamenlijke maaltijden en wijnproeverijen om. We adviseren om te vliegen van Rotterdam/Den Haag op Perugia, ongeveer 75 min van de camping.

Prijzen per persoon inclusief verblijf, elektrische fietsen en alle maaltijden

De prijs is €800 p.p. wanneer je de Safaritent met 1 andere deelnemer deelt. Wil je met z’n 3en een tent delen, dan is het €725 p.p. Met z’n 4en samen zijn de kosten €700 p.p.

Na inschrijving ontvang je van ons een verzoek tot betaling van 50% van de totale huursom, te voldoen binnen 7 dagen. Na betaling is de reservering definitief. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 4 weken voor aankomst.

INSCHRIJVEN

Datum: 6 t/m 10 juni 2024
Locatie: Camping Suasa, Le Marche, Italië

Superleuk dat je mee wil doen! Vul hier je gegevens in dan nemen wij contact met je op.

Heb je een voorkeur met wie je een tent wil delen? Specifieke eetwensen? Overige vragen?

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.