Voorwaarden Camping Suasa

Hoe reserveer ik?
Bij het boeken van een accommodatie op Camping Suasa betaal je direct of binnen maximaal 7 dagen 40% van de totale huursom. Dit kan via iDeal of via een overschrijving. De reservering is dan definitief. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 6 weken van aankomst, dan betaal je direct het volledige bedrag van de reservering.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
We maken onderscheid tussen annulering als gevolg van een negatief reisadvies voor regio De Marken vanuit het ministerie van Buitenlande Zaken en overige annuleringen. In het geval van een negatief reisadvies worden er geen administratiekosten of overige kosten in rekening gebracht en hanteren we de volgende voorwaarden.

• bij annulering tot 6 weken vóór de dag van aankomst ontvang je een voucher ter waarde van 40% van de huursom, dat is het volledige bedrag van de aanbetaling. De voucher is 1 jaar geldig.
• bij annulering na 6 weken vóór de dag van aankomst, wanneer tevens de 2e betaling is voldaan, kan de volledige reservering kosteloos worden verzet naar een later moment in 2022.

De reguliere annuleringsvoorwaarden kan je lezen in de algemene voorwaarden hieronder. Bekijk de volledige algemene-, reserverings- en annuleringsvoorwaarden, de disclaimer voor campingsuasa.nl en de pricacystatement