Het camping terrein

Op Camping Suasa werken we altijd door aan nieuwe voorzieningen en leuke dingen zodat jullie heerlijk vakantie kunnen vieren.

Zwembad

Sinds 2020 hebben we een groot opbouw zwembad van 10×5 meter op Camping Suasa. Daar kan je zelfs baantjes in trekken! Het zwembad ligt centraal op de camping, goed in het zicht en direct naast het zonneterras waar je heerlijk kan chillen. Het zwembad wordt continu schoongehouden en er is een lekkere buitendouche aanwezig.

Zwembad Camping Suasa

Kinderspeelweide

Zoef naar beneden op de glijbaan, schommel hoog in de hemel, maak de mooiste moves op de trampoline en balanceer als de beste. De speelweide ligt centraal op de camping en dichtbij het zwembad en het grote terras waar je kan genieten van een koud drankje, terwijl je de kids kan zien spelen..

Natuurspeelplaats

Aan de rand van Camping Suasa, tegen een klein bos aan, vind je de natuurspeelplaats. Test je evenwicht, bouw een brug, maak een kasteel in de mega zandbak, pomp zelf water op, kruip door het wilgenhuisje of neem een verfrissende buitendouche. Je kan hier zelf iets bouwen, lekker ravotten of gewoon een beetje kliederen met water en zand.

Kampvuur plaats

Een kampvuur hoort wat ons betreft echt bij het vakantie gevoel. Beetje Marshmallows roosteren, worstje, broodje. Dus leef je uit!

Camping App

We werken met een special camping app. Daarin staat veel informatie over de omgeving, allerlei uitstapjes, lekkere restaurants etc. Ook kan je in het hoogseizoen via de app inschrijven voor allerlei activiteiten zoals de kinderbios, yoga of de silent disco in het bos.

Koelkast & Wasmachine

In het sanitair gebouw is een wasmachine. Je betaalt voor een was blokje en die zijn te koop bij de receptie. Koelkasten zijn te huur en bezorgen we bij je tent.