Camping Suasa staat in 2023 in het teken van: Free Your Mind. Het hele seizoen vinden er verschillende activiteiten, programma’s en themaweken plaats. Voor de allerkleinsten, jonge kids, ouders, creatievelingen, sportievelingen en voor iedereen die van een feestje houdt. Van 22 april t/m 8 juli staat decamping in het teken van de Lente Parade.

Ga samen op avontuur kom helemaal tot rust!

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens de Lente Parade is de camping open voor iedereen en organiseren we daarnaast een aantal specials:

  • In de meivakantie van 22 apr – 6 mei organiseren we een compleet programma voor gezinnen met oa kidsbios, yoga, wijn proeven, silent clubben voor de ouders, kinderdisco voor de kids en nog veel meer. Het programma is ingegrepen bij de boeking.
  • Dit jaar voor de 2e keer, Lekker met de Meiden, een midweek fietsen door de heuvels van Le Marche o.l.v. Rodolfo Massi. Inclusief eten, wijn, yoga en een goed gesprek. Van 8- 12 juni. 
  • Nieuw dit jaar is het Suasa Spirit Festival van 14-17 juni. Een lang vrouwenweekend gericht op Mind, Body & Soul.
  • Tot slot maken we van 19 juni – 8 juli de camping extra aantrekkelijk voor de allerkleinsten tijdens de Ukkepuk weken. In ons eigen tenten kan je gratis gebruik maken van kinderbedjes en stoelen, we zorgen voor voldoende speelkleden, maken muziek op schoot en we gaan baby zwemmen. Het programma is ingegrepen bij de boeking.

Inschrijven activiteiten Lente Parade

Voor de meivakantie en de Ukkepuk weken kan je gewoon reserveren via het boekingssysteem. Het programma is grotendeels kosteloos inbegrepen. 

Inschrijven voor Lekker met de Meiden en het Suasa Spirit Festival kan via een formulier op de pagina. 

Wil je komen in de periode vanaf 8 juli, bekijk dan het Zomerfestival.