KAMPEERPLEK CLASSIC

Alles wat je nodig hebt

Er is niets zo fijn als ’s ochtends de tent open ritsen en de ochtendzon begroeten met een kop koffie of thee. De classic kampeerplekken zijn hier perfect voor. Ze liggen centraal op de camping, je bent in no-time bij het zwembad, het dansbos of de sanitairruimte. Kom je met kinderen, gezellig, ze hebben hier meer dan genoeg ruimte om te spelen en te ravotten. Je hebt een stroompunt in je voortuin en als je helemaal wil kamperen als een baas, kan je een koelkast huren. De classic plekken zijn niet voor vouwwagens, campertjes of andere apparaten met wielen. Een klein bijzettentje is dan weer wel mogelijk.

Zoek je een grotere plek? Check dan de kampeerplekken Plus en Max. Ben je een Happy Camper? Hier kan je ook een plekje voor boeken. En wil je wel echt kamperen, maar geen zin in geprop in de auto? Check de Bellissima en Hakuna Matata Bell Tenten.

We organiseren voor zowel de kids als volwassenen veel, meer info vind je bij de Lente Parade en het Zomerfestival.

Hier vind je de tarieven en boekingspagina.

boek nu

In het kort

Al onze kampeerplekken zijn minimaal 8 meter breed en een stroompunt is altijd in de buurt. Een extra bijzettentje meenemen is geen probleem. Er is plek voor maximaal 6 personen per kampeerplek en de eerste 2 zitten bij de prijs inbegrepen. Je kan bij het in- en uitpakken je auto op of vlakbij je plek zetten. Kom je met een campertje, vouwwagen of grote tent met luifels, toeters en bellen, supergaaf! Je kan dan op een kampeerplek Plus of Max plek terecht. Voor (middelgrote) campers hebben we een apart spot die deels verhard is, tegen de bosrand aan. Vanaf de camper en kampeerplekken zijn het sanitair, zwembad en speelplekken allemaal aan te slenteren en dan blijft je koffie zelfs warm, of je biertje koud.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.