Kamperen in Noord Italië

Camping Suasa is een agriturismo met kampeerplekken, ook wel een agricamping of agricampeggio genoemd. De camping ligt in de prachtige streek Le Marche in Noord Italië. Op onze camping zijn op dit moment totaal 15 plekken, waarvan 5 safaritenten. Ieder jaar zetten we ook een aantal Bell tenten op. Deze zijn ideaal voor gasten die echt willen kamperen, maar graag gebruik maken van een ruime katoenen tent die al opgezet is bij aankomst. Wil je met een camper komen? Hier vind je meer informatie.

Agricamping

Kom je liever met je eigen tent? Dat snappen we heel goed, dat hebben wij ook jaren gedaan! Er is niets zo fijn als ’s ochtends de tent open ritsen en de ochtendzon begroeten met een kop koffie of thee. Kom je met kinderen, dan is er alle ruimte voor hen om te spelen. Met elkaar of op de glijbaan, schommel, trampoline of in de natuurspeelplek. In de zomer is het ook heerlijk om verkoeling te zoeken in ons zwembad. De kampeerplekken op de agricamping zijn 100 tot 120 m2 groot en hebben allemaal een mooi uitzicht. Om de plekken heen is alle ruimte om te rennen, springen, vliegen, zwemmen en natuurlijk relaxen.

Op onze agriturismo met kampeerplekken is altijd een waterpunt en stroompunt in de buurt. Het is mogelijk om een stroom haspel te huren, maar je kan ook zelf een haspel meenemen. De stroom is gratis. De volledig nieuwe sanitairruimte beschikt over vijf douches en vier toiletten. Deze zijn gratis te gebruiken. Daarnaast zijn er wastafels, voldoende ruimte voor de afwas en een wasmachine. Wifi is gratis beschikbaar.

Prijs en beschikbaarheid Kampeerplek

Aankomst:

Vertrek:

Personen:

Tot 2 jaar (gratis):

 

 

Zoeken ...

Vul uw gegevens in

0

Kortingscode

 

Heeft u een kortingscode, vul deze hieronder in en verstuur

 

 

Korting:


Samenvatting

Bedankt voor de betaling

Bedankt voor je reservering! We hebben een bevestiging gestuurd naar met de volgende gegevens:

Aankomst: - Wijzig
Vertrek: - Wijzig
Aantal nachten:
Personen: - Wijzig
Tot 2 jaar (gratis): - Wijzig
Plek: - Wijzig

Prijs plek: €
Price includes:
Prijs opties: -
Kortingscode bedrag: €
Discount amount: €

Aanbetaling: €

Totaal: €

Tot binnenkort! Je ontvangt nog een bevestigingsmail van ons.

Bedankt voor de betaling

Algemene voorwaarden

Betaling

Kies uw betalingswijze


U betaalt nu

U betaalt nu

We sturen u door naar Mollie voor de betaling.

Powered by  
U kan op meerdere manieren betalen.   Credit card iDEAL Bancontact

Even geduld

 

Meer te weten komen over Le Marche? Lees hier verder.