Uit eten: La Cantina di Bacco

Er zijn talloze restaurants in de buurt van de camping waar je heerlijk kan eten, zowel voor lunch als ’s avonds. Een van onze favorieten is Agriturismo La Cantina di Bacco.

Perfect voor de kids

Op 10 minuten rijden van de camping, prachtig gelegen in de Marchigiaanse heuvels, vind je dit authentieke restaurant. Je kan binnen in een serre zitten of lekker buiten in de tuin. Een echte pre is het speeltuintje voor de kids waar ze heerlijk kunnen rond rennen.

Super lokaal

Het eten is echt Italiaans: traditionele gerechten, veel op basis van vlees, met pure smaken en geen poespas. Wat bijzonder is, alle producten die ze gebruiken zijn ‘0 kilometer’, dus direct van hun eigen land of van de buren.

Een van de specialiteiten is de ‘Hamburger di Carne Chianina Marchigiana’, een op-en-top Marchiaanse hamburger van biologisch vlees. Ook de pasta en veel andere ingrediënten zijn overigens geheel biologisch.

Behalve de handgemaakte pasta, zijn ze ook trots op een andere lokale specialiteit: polenta. Ze bereiden dit met vleeswaren, kazen en groentes. Over polenta gesproken, bezoek als je bij ons bent ook de beroemde polenta waterput in Corinaldo.

At your service

In de lente en zomer staan we iedere ochtend bij de buitenkeuken om voor iedereen te reserveren. Voor een dagje strand, een heerlijke lunch of ontspannen diner. Nog niet geboekt? Bekijk hier welke plekken nog beschikbaar zijn.

Buon Appetito!

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!