Deel jouw ervaring

Het is altijd spannend om voor het eerst te boeken op een plek die je nog niet kent. Om je keuze wat makkelijker te maken, vind je hier reviews van gasten die je zijn voorgegaan.

Reviews overzicht

5
5,0 beoordeling
5 van de 5 sterren op basis van 8 reviews
Fantastisch100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Nooit meer0%

Reviews van gasten

Wat een heerlijke plek is Camping Suasa!

5,0 beoordeling
12 december 2019

Wij hebben met ons gezin met 2 jongens van 5 en 7 jaar genoten van de ongedwongen sfeer op deze camping. Alhoewel de camping nog niet klaar was in augustus 2019 hebben onze kinderen zich geen moment verveeld. De omgeving is fantastisch; typische Italiaanse dorpjes in doorheen te slenteren en een heerlijke gelato te eten. Ook het mooie zandstrand is op ongeveer 20 minuten rijden. We komen graag nog eens terug!

Cécile Zanen

Rust, eenvoudig en prachtige omgeving

5,0 beoordeling
4 november 2019

Zelfs in oktober was het nog heel goed vertoeven op de Camping Suasa! We sliepen in een safaritent met twee volwassen en onze dochter van 2. Als stads gezinnetje hebben we enorm genoten van de rust en prachtige natuur in de omgeving. Echt een aanrader voor een kindvriendelijke vakantie op een agriglamping.

Sam

Heerlijk rustige plek in het prachtige Le Marche

5,0 beoordeling
3 november 2019

We verbleven in de safaritent die voorzien is van alle gemakken. De camping wordt gerund door een fantastische gastheer en gastvrouw die je je rust gunnen, maar ook advies kunnen geven waar nodig. En er zijn genoeg leuke dorpjes in de omgeving om te verkennen. Lekker naar toe gaan, zou ik zeggen.

Maritta Versnel

Hele fijne vakantie gehad

5,0 beoordeling
23 augustus 2019

Wat een heerlijke plek met een fantastisch uitzicht. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op camping Suasa. Met heimwee denken we terug. Onze kinderen (8, 5 en 2) hebben zich uitstekend vermaakt en vonden het hier leuker dan op de sterren camping in Toscane (dat is een mooi compliment). Nog lang niet alles gezien van de prachtige omgeving, dus wij komen snel weer eens langs. Zeker ook voor de heerlijke pizza’s uit eigen pizzaoven!

Ellen

Wat een heerlijke vakantie

5,0 beoordeling
7 augustus 2019

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad op Camping Suasa. Het uitzicht vanuit de safaritent is werkelijk fenomenaal. Het meest genoot ik van de avonden op de veranda voor de tent. Midden in de natuur van de Italiaanse Marken is het doodstil. De boeken vlogen erdoorheen en later op de avond was het genieten met een glas wijn onder de sterrenhemel.
De kinderen hebben het fantastisch gehad met vele uren in het zwembad, op de schommel en natuurlijk bij het maken van hun eigen pizza voor in de authentieke pizza oven. Een prachtig zandstrand met zo’n 100 meter ondiep water ligt overigens op 20 autominuten afstand.
Deze startende camping is echt een aanrader! De puntjes worden nog op de i gezet, maar dat neemt niet weg dat de setting nu al uitnodigt tot ontspanning. Wij gaan zeker nog eens terug.

Nanke

Wat een heerlijke ervaring op camping Suasa!

5,0 beoordeling
12 juli 2019

Prachtig gelegen tussen de zonnebloemvelden en glooiend landschap. De camping zelf is fijn ingedeeld. Wij sliepen in een bell-tent. Heerlijk ruim en met een fijn bed is dit echt maximaal genieten! Dora, Myron en hun twee kinderen zijn lieve en gedreven mensen, ongedwongen gastvrij en ze laten je graag (mee)genieten van la dolce vita Italie! Een echte aanrader!

Karolien Runia

Wat een prachtige plek om vakantie te vieren!

5,0 beoordeling
9 juli 2019

Te midden van de zonnebloemen en korenvelden verbleven wij in één van de Bell-tenten op camping Suasa. ‘s Ochtends wakker worden met een frisse duik in het zwembad, overdag rondwandelen in de mooie omliggende dorpjes, kennis maken met de lieve Italiaanse mensen onder het genot van een echte espresso en naar het dichtbij gelegen zandstrand van Senigallia, ‘s avonds na de zelfgemaakte pizza’s uit de houtoven, sterren kijken met een wijntje en dan moe maar oh zo voldaan van het vele buiten zijn de fijne, koele tent weer in!
Wat was het heerlijk, wij komen weer terug!

Ruth

Heerlijke plek in een prachtig landschap

5,0 beoordeling
5 juli 2019

De eigenaren zijn erg hartelijk en gastvrij en maken het een fijn verblijf. De pizza party met zelfgebakken pizza’s uit de steenoven geeft meteen een gezellig sfeer. Naast plekjes voor eigen meegebrachte tenten (incl water en stroom) zijn er nog plekken met ruime belltenten met bed die je kan huren, of grotere safaritenten voor de luxere kampeerders. Het sanitair is net nieuw en van alle gemakken voorzien. Omdat de camping tijdens ons verblijf net nieuw was moest de begroeiing nog wat groeien, maar voor extra verkoeling op de warme dagen konden we heerlijk het zwembadje in springen en onder de buitendouche gaan staan bij een speels poeltje. Zeker aan te raden om relaxed van Italië te genieten.

Lisette Bakker