Binnen een half uur in de Adriatische Zee

Fluwelen strand van Senigallia

Camping Suasa ligt precies tussen het Apennijnen gebergte en de heerlijke stranden van de Adriatische Zee in. In de winter sta je binnen een half uur met je skies op de Monte Catria. En in de lente en zomer rij je in no-time naar de badplaats Senigallia, bekend om z’n “fluwelen” strand.

Niet alleen is het een zandstrand (zeker niet overal in Italië het geval), het is ook nog eens een lang stuk ondiep. Je kan tientallen meters de zee in lopen zonder dat je hoeft te zwemmen. Ideaal met kinderen dus.

Bedje, drankje en chillen maar

We werken samen met een super relaxte strandtent waar de bediening Engels praat en je rustig de hele dag kan genieten van een strandbedje, cocktail, pizza en parasol terwijl de kids zandkastelen bouwen. Wij kunnen voor jullie reserveren en je krijgt ook nog eens een mooie korting. En wees niet verbaasd als meerdere kids van de camping elkaar op het strand weer vinden om verder te spelen.

Vis eten in Fano

Ga je liever naar een vrij strand? Dan is Fano een aanrader, waar je heerlijke rustige baaitjes hebt en ook lekker op het strand kan eten (verse visjes!). En vergeet ook niet het stadje zelf in de lopen, het is er prachtig.

Wil je nog boeken voor 2024? Dat kan zeker, maar we zien het wel langzaam vol lopen op dit moment, wacht dus niet te lang met beslissen.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!