Proef de smaak van Italië

Vrienden van ons met een vakantiehuis in Castelleone rijden vandaag terug naar Nederland met een kofferbak vol wijn en Prosecco. Het nuttige met het aangename combineren.

Deze regio is rijk aan wijnhuizen of Cantina’s zoals de Italianen ze noemen. Het zijn bijna zonder uitzondering familiebedrijven waar een paar generaties samen de zaken runnen. De Italianen zelf nemen hun eigen 5 liter flessen mee die ze direct uit het vat laten vullen.

Wij organiseren gedurende het hele seizoen wijnproeverijen op de camping, samen met lokale Cantina’s. In de Meivakantie en in het hoogseizoen zelfs wekelijks.

We nodigen een wijnhuis uit de omgeving uit om de lekkerste wijnen te presenteren, terwijl de kids kunnen ravotten op de camping. Je leert tijdens het proeven meer over het oogsten, vergisten, rijpen (op RVS en hout) en het bottelen. En natuurlijk over de perfecte combinaties van deze wijnen met heerlijke gerechten.

Heb jij jouw vakantie voor dit jaar al geboekt? We hebben nog verschillende accommodaties en kampeerplekken beschikbaar in de Meivakantie en juni. En enkele tijdens het Zomerfestival in het hoogseizoen.

Bekijk de beschikbaarheid hier.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!