Een week op Camping Suasa: Wat kun je verwachten?

Camping Suasa Ukkepuk Weken

Welkom op Camping Suasa, waar elke week een avontuur op je wacht! Als je je afvraagt wat je kunt verwachten tijdens je verblijf bij ons, lees dan verder, want we nemen je mee op een reis door een typische week op onze camping.

Zaterdag – Aankomst, verkenning en Pizzaservice

Na een persoonlijk welkom door Myron of Dora begint jullie avontuur. Installeer je op je kampeerplek of in je accommodatie en verken het terrein. Misschien doe je alvast een boodschapje bij een van de drie supermarkten op 10 min rijden. Je hoeft je in ieder niet druk te maken over het eten, want wij spelen vanavond voor een pizzabezorger.

Zondag – Sunday Sessions

De zondagen zijn voor loungen. Met een relaxed muziekje op de achtergrond en een Italiaanse cocktail in de hand kan je ongedwongen kennis maken met je nieuwe buren tussen de bomen in het schaduwrijke dans bos.

Maandag – Kids Ontbijt

Kids Ontbijt is er zodat jij even rustig wakker kan worden. We halen de kinderen zingend op bij de tent, zoeken eieren alsof het elke zondag Pasen is en spelen de grote Italië Quiz waarbij we allemaal de winnaar zijn. Beer and Byond is de mannenavond die begint als de kinderen heerlijk in hun tentje liggen te slapen, uitgeteld van het spelen.

Dinsdag – Relax en Verwennerij

Dinsdag is jouw dag om te ontspannen. Geniet van de yogales, een boek in de hangmat, of trakteer jezelf op een ontspannende massage. Om 10 uur staat de visboer op het terrein met zijn viskar zodat jij voor de avond een vers visje op de BBQ kan leggen.
Half vijf begint de wijnproeverij op het terras, terwijl de kinderen op de camping spelen. Om zeven uur heeft de BBQ de perfecte warmte bereikt zodat jij je lekkere hapjes er alleen maar op hoeft te leggen.

Woensdag – Koffie Proeven en Happy Disco

Woensdagochtend kan je echte Italiaanse koffie drinken op de camping met typische lekkernijen uit de regio. De Happy Disco staat in het teken van familieplezier, dansen op de nummers die de kinderen zelf hebben aangevraagd aan elkaar gedraaid door onze vaste huis DJ Myron :-).

Donderdag – Zing-vecht-huil-drink-lach-eet en bewonder

Kinderen maken iets met hun handen in het Suasa Atelier, terwijl een van de ouders door de heuvels zoeft op een elektrische mountainbike genietend van de rijke cultuur: pittoreske dorpjes en lokale wijn. In de avond steken we de pizza oven aan en gaat aansluitend het dansfeest voor de ouders van start.

Vrijdag – Effe niets dag

Zaterdag- Vertrek met een Glimlach

Helaas is het zaterdag vaak tijd om afscheid te nemen. Maar met al die mooie herinneringen en nieuwe vrienden die je hebt gemaakt, vertrek je met een glimlach. En gelukkig zijn er genoeg mensen die blijven om de positieve Suasa Vibes door te geven.

Dit is slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens je verblijf op Camping Suasa. Elke week biedt een unieke ervaring, of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een culturele ontdekkingstocht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze prachtige camping voor een onvergetelijke week vol plezier en avontuur.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!