Wat te doen buiten het seizoen?

Camping Suasa Lente Parade

Gasten vragen ons vaak wat we doen buiten het seizoen. Nu breekt de tijd aan dat er ook ruimte is om vrienden te ontvangen, te koken, te schrijven en te nerden. Want wist je dat al dat Dora een boek schrijft en Myron digitale kunstwerken maakt?

Begin oktober zijn er drie safaritenten vervangen door tenten van de beste (Nederlandse) kwaliteit met hulp van drie geweldige bouwlustige gasten. Altijd blijven investeren in jezelf en in je bedrijf. Ook nu zijn we druk bezig met de marketing van ons programma voor komend seizoen. Zodat jullie precies weten wanneer we wat organiseren.

Het legendarische Zomerfestival dat we organiseren in het hoogseizoen is inmiddels bekend in Nederland en zelfs daarbuiten. Maar wist je al wat de Lenteparade voor jou in petto heeft: Meivakantie compleet met programma voor de hele familie; Lekker met de Meiden, een midweek fietsen door de heuvels van Le Marche; het Suasa Spirit Festival, een lang vrouwenweekend gericht op body, mind & Spirit en tot slot maken we de camping extra aantrekkelijk voor de allerkleinsten tijdens het Ukkepuk festival.

Dora broedt nu op iets nieuws. Iets met schrijven en wat jij in de wereld te zetten hebt.

Stay tuned!

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!