Mensen komen en gaan

Een leidinggevende vroeg ik ooit welk beroep volgens haar het beste bij mij zou passen. Haar antwoord: animeermeisje. Omdat ik met breed scala van mensen een onderhoudend gesprek kan voeren en ze daar een goed gevoel aan over houden. Ik vond het destijds meer een belediging, net of ik niet meer in petto had.

Zaterdagavond is op Camping Suasa Pizza avond. Ik heb heerlijk geklets met een Italiaanse vrouw die samen met haar man en drie kinderen bij ons in een Bell-tent slaapt. De week daarvoor was er een Nederlands gezin waarvan ik het jammer vond dat ze weg gingen, want ook deze deze moeder was een feest om te leren kennen. Daarvoor was er een moeder waarmee ik in het donker 30 km reed met een lege tank en onderweg opeens geen bereik meer had en maps ons uiteraard ook in de steek liet. We waren onderweg naar een touwtrek wedstrijd, die we door onze gezamenlijke neus voor evenementen bereikte, waar werkelijk de hele regio op was afgekomen.

Ik verheugde me op de komst van een vrouw met man, hond en twee katten in een VR Hymer. Op de dag van aankomst mailde ze af. Een lichte teleurstelling kon ik niet onderdrukken.

Qing die turend in de verte vraagt waarom Robin er niet meer is. Een spontane meid van 8 waar hij een week lang zich uitermate goed mee vermaakt heeft.

Het is een komen en gaan van mensen. Het contact is intens, oprecht en ongecompliceerd. Ik ben benieuwd hoe dat straks gaat met 15 families. Afscheid nemen, ik hoop dat het ooit went.

‘Ik vertrek’ vroeg nog: is het nu je ambitie om doucheputjes schoon te maken? Mijn antwoord was: als m’n kind de auto onder kotst omdat hij wagenziek is, vind ik het ook ranzig, maar kan ik hem zo laten zitten? Nee, ‘it comes with the job.’

M’n animeermeisje skills komen goed van pas op Camping Suasa en in het oprechte contact met de gasten wordt flink wat kennis uitgewisseld waardoor ook mijn intellectuele honger gevoed wordt.

X Dora

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!