Maart roert zijn staart

Maart roert zijn staart.

De ene dag heb je een stralende zon en sta je in je T-shirt lekker buiten te werken. De volgende dag komt het met bakken uit de hemel en maak je een inventarisatielijst van wat er in de tenten aanwezig is en wat opnieuw gekocht moet worden. Niets zo dynamisch als een werkweek van een campingeigenaar 😉

Onder de grond
De vergunning is binnen om de laatste twee classic safaritenten te voorzien van eigen keuken en sanitair.  Dat betekent dat er wateraanvoer en waterafvoer aangelegd moet worden. Veel graafwerk en gestoei met leidingen en koppelstukken. Gelukkig is de combinatie regen en zon garantie voor snelle groei van gras en ligt onze camping er straks weer heerlijk groen en glooiend bij.

Lavendel & Ribes
We zijn een agricampeggio en dat houdt in dat we naast camping ook aan agricultuur doen. Camping Suasa heeft lavendel en ribes (zwarte, witte en rode bessen). Afgelopen week gingen er weer 50 lavendel planten de grond in zodat we in de zomer de lavendel kunnen oogsten en pure lavendel olie laten destilleren. Voor de liefhebber verkopen we de pure lavendelolie in onze Suasa shop.

 

 

 

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!