Let’s go shopping!

Le Marche biedt verschillende winkelervaringen die traditie, vakmanschap en moderne stijl combineren.

Le Marche beschikt over een bloeiend marktleven, met wekelijkse markten in veel steden en dorpen. De overdekte markt in Jesi, de mega markt in Fano, de gezellige markt in Senigallia. Je ontdekt er verschillende goederen, van verse producten tot kleding en antiek. De bruisende markten zijn niet alleen geweldige plekken om te winkelen, maar bieden je ook de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur en een praatje te maken met vriendelijke verkopers.

Voor de hypermarkt fans zijn hier ook van die grandioze supermarkten waar je alles kan vinden waar jouw Italiaanse hartje van smelt met volop airco.

In verschillende stadjes vind je kleinschalige boetiekjes waar bezoekers een scala aan stijlvolle en zorgvuldig geselecteerde items kunnen vinden. Van lederwaren tot casual en high fashion.

In ons eigen dorp hebben we een super leuk bijoux winkelte; Qualcosa di Speciale en niet te vergeten BIONDI waar je voor exclusieve items terecht kan en met een heerlijke koopjeskelder.

In Le Marche is winkelen niet alleen een transactie; het is een reis door geschiedenis en vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar modieus schoeisel, unieke keramiek, een outlet store of lokale producten. De winkel scène van Le Marche biedt een levendig en authentiek aanbod waar je smaakvolle producten vindt waar de Italiaanse cultuur zo bekend om staat.

En op dinsdag komen de vis buurman en de kaasboer langs en hebben we een een piccolo mercato op Camping Suasa 🙂

Kom genieten van alles dat Le Marche te bieden heeft.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!