Data Lekker met de Meiden midweek 2023 bekend

Lekker met de Meiden midweek do 6 t/m ma 10 juni 2024 Le Marche, Italy

Ontsnap aan de regelmaat van het dagelijks bestaan en geniet van een midweek vol avontuur, gelach, ongekende sensaties en onvergetelijke herinneringen. Ga mee op een elektrische mountainbike-tour (EMTB) onder leiding van de beroemde gids Rodolfo Massi en verken de adembenemende landschappen van Le Marche.

De glooiende heuvels van Le Marche bieden de perfecte achtergrond voor een opwindend EMTB-avontuur. Voel de spanning van het zoeven door charmante dorpjes, weelderige wijngaarden en eeuwenoude olijfboomgaarden terwijl je de vrijheid en kracht van een elektrische fiets ervaart. De expertise en het aanstekelijke enthousiasme van Rodolfo Massi zullen ervoor zorgen dat elke rit zowel veilig als vol spanning is.

Maar daar stopt het avontuur niet. Na een opwindend dagdeel fietsen genieten we van de voortreffelijke lokale keuken waar Le Marche bekend om staat. Proef de smaken van zelfgemaakte pasta, verse zeevruchten en verrukkelijke truffels. Aangevuld met een selectie lokale wijnen en Italiaanse gastvrijheid.

Laat je masseren en je nagels doen in de wellness tent. Terwijl de zon ondergaat achter de glooiende heuvels, wisselen we ervaringen uit met de meiden en wagen we ons aan een dansje op het strand van Senigallia.

Kom en deel verhalen, dromen en de geneugten van het leven. Dit meidenweekend is niet alleen een avontuur; het is een viering van vriendschap, lekker eten, goede wijnen en de magie van Le Marche.

Meer info vind je hier

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!