Waarom is het SUASA SPIRIT FESTIVAL voor VROUWEN?

Om me heen zie ik veel vrouwen die worden afgerekend op mannelijke kwaliteiten, niet alleen door hun omgeving maar ook door zichzelf. Niet gek als je bedenkt dat historisch gezien masculiene eigenschappen als superieur en sterker worden beschouwd. In deze lineaire doelgerichte benadering en altijd in de actie stand, gaan veel vrouwelijke superkrachten verloren. Vrouwelijke superkrachten die wijzelf en de wereld zo nodig hebben om in balans te zijn. Vrouwen raken uitgeput en opgebrand doordat er constant het gevoel is dat ze niet (goed) genoeg zijn.

De wereld heeft gezonde vrouwen nodig, vrouwen die dichtbij hun eigen natuur durven te gaan staan. Suasa Spirit Festival nodigt vrouwen uit om hun superkrachten te omarmen, te voeden en te versterken. Chaos, circulair denken, creativiteit, doorvoelen van emoties, empathie, geduld, hechting, inclusie, intuïtie, kwetsbaarheid, lust, mededogen, rust, samenwerking, sensualiteit, verbinding, verdriet, verlangen, visie en wildheid.

Het is mijn missie om vrouwen aan te moedigen hun vrouwelijke superkrachten te omarmen, te voeden en te promoten zodat wijzelf en de wereld gezond en in balans zijn. Liefs, Dora

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!