Adventstijd

De dagen worden langer, kaarsjes aan en we spenderen meer tijd met elkaar binnenshuis. Meestal heel gezellig met; tekenen, pepernotentaart, brood en brownies bakken, spelletjes doen. Maar er is ook altijd een moment, dan moeten we naar buiten. Gelukkig zijn er veel kerstmarkten en dorpjes in de omgeving versierd met de mooiste lichtjes. Ons eigen dorp heeft er ook weer werk van gemaakt dit jaar. Naast dat elke ondernemer een kerstboom versierd heeft, is er één grote kerstboom en de hele dag hoor je kerstliedjes onder de bogen.

Enfin, volgende week gaan we naar Nederland om Kerst te vieren met ons geliefde familie. Zoals sommige van jullie inmiddels wel weten, teren we in de winter nog steeds op al die mooie momenten die we met jullie in de zomer hebben beleefd. Dus blikken we aan het einde van het jaar graag met jullie terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Heb je al geboekt, dan hoef je niets te doen. Overweeg je vakantie bij ons te komen vieren. Let dan op! Deze data zijn er nog enkele Safaritenten beschikbaar in het hoogseizoen.

Zaterdag 6 – 13 juli
Zaterdag 13 – 20 juli
Zaterdag 20 – 27 juli
Zaterdag 17 – 24 aug
Zaterdag 24 – 31 aug – EINDFEEST

Wil je verzekerd zijn van een Safaritent? Wacht niet te lang meer met boeken. Ervaring leert dat er in december en januari veel geboekt wordt.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!