Zuiveren van je eigen systeem door rituelen

Je ontleent je identiteit aan alles wat jij hebt mee gemaakt in je leven. Sommige eigenschappen daar ben je trots op en misschien zijn er andere waarvan jezelf ook wel eens moe wordt, die je in de weg lijken te zitten.

Er kan over jouw grens zijn heen gegaan, terwijl je zelf misschien nog niets eens wist dat er een grens was. Of ben je verlaten terwijl je daar nog geen woorden aan kon geven, dit was nou eenmaal het leven. Een onveilige thuis situatie omdat er geweld plaat vond. Gebeurtenissen waar het niet makkelijk is om over te praten omdat het misschien wel te pijnlijk is en je ze het liefst wegstopt. Hoe dan ook, deze gebeurtenissen hebben invloed op hoe jij in het leven staat, hoe jij relaties aan gaat met anderen en met jezelf.

Rituelen en opstellingen kunnen je bevrijden van angsten of geloofsovertuigingen die jou nu misschien nog tegen houden om onbevreesd in het leven te staan, op jou lijf te vertrouwen en gezonde relaties aan te gaan. Rituelen en opstellingen helpen je deze blokkades aan te kijken, te transformeren tot iets ‘zachts’ of los te laten.

Rituelen en opstellingen zijn zo krachtig door de fysieke component. Een opeenvolging van handelingen, een opstelling in de ruimte of een lichamelijke gewaarwording tijdens een visualisatie, zorgt ervoor dat de transformatie plaats vindt op verschillende lagen: body, mind en spirit.

Tijdens het Suasa Spirit Festival organiseren we samen met Amanda een opstelling waarbij we onze schaduwen aan kijken en een vuurritueel om daarmee dingen los te laten die ons niet langer dienen zodat we ruimte maken voor jouw highest excitement!

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!