Nieuwe binnenkomer in de Lente Parade: Suasa Spirit Festival

Afgelopen zomer organiseerden Chantalle en ik voor het eerst een vrouwencirkel rondom het vuur op Camping Suasa midden in het hoogseizoen. In twee uur waren we acht ervaringen rijker. Ervaringen die de acht aanwezige vrouwen authentiek maken en ook de verbinder zijn met onszelf en de ander. Het zaadje voor het Suasa Spirit Festival was geplant.

Gaandeweg heb ik veel inspirerende vrouwen ontmoet die mij met hun kennis en expertise in contact brachten met delen in mij waar ik me niet bewust van was, maar die wel invloed hebben op mijn zijn. Voor mij is dit de spirit, die net als het fysieke lichaam en onze mind onderdeel vormen van onze identiteit. De spirit die vaak net het sluitstuk vormt van welbevinden.

De unieke kracht van het Suasa Spirit Festival is dat elke vrouw onderdeel is van het programma. Met trots en dankbaarheid zal ik jullie de komende weken voorstellen aan de eerste vier Suasa Spirit Sisters waarmee ik schouder aan schouder de basis mag creëren voor het programma.

Een altaar, bloemenkransen boven de bierbanken, lampionnen in het dans bos, een rode tent, yogamatjes met schapenvachtjes en dekens. Zingend rond het kampvuur. Een verfrissende duik in het zwembad. Ruimte maken voor wat in jouw diepste aangeraakt wil worden. Dansen onder de sterren. Delen in creativiteit en stilte met altijd die adem die ons thuisbrengt bij onszelf. Waar we het hart in verbinding brengen met het bekken, jij vrouw, jij bron van leven.

Wees welkom op het Suasa Spirit Festival van 14 tot 17 juni op Camping Suasa!

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!