KAMPEERPLEK PLUS

Met een plus zit je goed

Gewoon een lekker ruime plek waar je ook met je campertje of vouwwagen kan komen. En deze plekken hebben een onwijs fijn vrij uitzicht op de vallei en ook nog eens schaduw van tijd tot tijd. Je hebt zo’n 100 m2 kampeerplek helemaal voor jezelf, inclusief stroompunt. De plekken liggen aan de rand van de camping, maar je bent alsnog in no-time bij de natuurspeelplaats of het sanitair.

Zoek je een iets kleiner formaat, bekijk dan de kampeerplek Classic. En wil je all the way, ga dan voor de Max. En wil je wel echt kamperen, maar geen zin in geprop in de auto? Check de Bellissima en Hakuna Matata Bell tenten.

Wil je met een (middelgrote) camper komen? Dan hebben we een mooie Happy Camper plek in de aanbieding. Voor caravans is ons camping helaas niet geschikt.

We organiseren voor zowel de kids als volwassenen veel, meer info vind je bij de Lente Parade en het Zomerfestival.

Hier vind je de tarieven en boekingspagina.

boek nu

In het kort

Al onze kampeerplekken zijn minimaal 8 meter breed en een stroompunt is altijd in de buurt. Een extra bijzettentje meenemen is geen probleem. Er is plek voor maximaal 6 personen per kampeerplek en de eerste 2 zitten bij de prijs inbegrepen. Je kan bij het in- en uitpakken je auto op of vlakbij je plek zetten. Kom je met een campertje, vouwwagen of grote tent met luifels, toeters en bellen, supergaaf! Je kan dan op een kampeerplek Plus of Max plek terecht. Voor (middelgrote) campers hebben we een apart spot die deels verhard is, tegen de bosrand aan. Vanaf de camper en kampeerplekken zijn het sanitair, zwembad en speelplekken allemaal aan te slenteren en dan blijft je koffie zelfs warm, of je biertje koud.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.