KAMPEERPLEK MAX

Maximaal genieten

Soms is het lekker om het breed te laten hangen, bijvoorbeeld als je eindelijk op je welverdiende vakantie gaat. Kom je met een flinke tent, vouwwagen of campertje en wil je ook nog een tafel, buitenkeuken en bijzettentje meenemen? Geen probleem op de Max plekken. Je hebt zo’n 150 m2 kampeerplek helemaal voor jezelf, inclusief stroompunt. De plekken liggen centraal op de camping, je rolt zo het zwembad in of kan de kids zien ravotten in de natuurspeelplaats terwijl jouw koffie nog pruttelt. Oh ja, je krijgt bij deze kampeerplekken ook nog een koelkast (50 liter) inclusief haspel.

Zoek je een iets kleiner formaat, bekijk dan de kampeerplekken Plus en Classic. En wil je wel echt kamperen, maar geen zin in geprop in de auto? Check de Bellissima en Hakuna Matata Belltenten.

Wil je met een (middelgrote) camper komen? Dan hebben we een mooie Happy Camper plek in de aanbieding. Voor caravans is ons camping helaas niet geschikt.

We organiseren voor zowel de kids als volwassenen veel, meer info vind je bij de Lente Parade en het Zomerfestival.

Hier vind je de tarieven en boekingspagina.

boek nu

In het kort

Al onze kampeerplekken zijn minimaal 8 meter breed en een stroompunt is altijd in de buurt. Een extra bijzettentje meenemen is geen probleem. Er is plek voor maximaal 6 personen per kampeerplek en de eerste 2 zitten bij de prijs inbegrepen. Je kan bij het in- en uitpakken je auto op of vlakbij je plek zetten. Kom je met een campertje, vouwwagen of grote tent met luifels, toeters en bellen, supergaaf! Je kan dan op een kampeerplek Plus of Max plek terecht. Voor (middelgrote) campers hebben we een apart spot die deels verhard is, tegen de bosrand aan. Vanaf de camper en kampeerplekken zijn het sanitair, zwembad en speelplekken allemaal aan te slenteren en dan blijft je koffie zelfs warm, of je biertje koud.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.