Bellissima Belltent

Bell tent camping suasa

Geniet van jouw vakantie in de Bellissima Bell Tent: een ruime katoenen belltent (5 meter) met 2 slaapcompartimenten, tarp en keukentje.

Kom op de camping aan zonder dat je auto aan alle kanten uitpuilt, pak je eigen favoriete camping spullen uit en genieten maar. De Bellissima tent is ingericht met een tweepersoons luchtbed (140×200 cm) en twee eenpersoons luchtbedden (80×200 cm). Beddengoed neem je zelf mee. Verder een compacte keuken met een gasstel, koelkastje (95 liter), borden, bekers, bestek en een paar pannen. Bij de bell tent hoort een ruime tarp. Vlakbij de tent staat een picknicktafel met pergola (voor algemeen gebruik).

Het enige wat jij nog hoeft te doen: relax modus aan.

De Bellissima Belltent is ingericht voor 4 personen, er kan evt een extra luchtbed of matje bij, buiten de slaapcompartimenten. De minimale huurperiode is 3 dagen. In de meivakantie (27 april – 11 mei) en hoogseizoen (6 juli – 31 aug) is dit minimaal 1 week, van zat-zat.

Zoek je nog nog meer ruimte? Bekijk dan onze Safaritenten en de Hakuna Matata, twee Bell tenten helemaal voor je eigen. Of heb je zelf een tent en zoek je een mooie kampeerplek?

Wil je meer weten over wat er zoal te doen is op de camping, we organiseren voor zowel de kids als volwassenen veel. Alle info vind je bij de Lente Parade en het Zomerfestival.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!