Voorzieningen

Op Camping Suasa hebben we een aantal voorzieningen getroffen zodat onze gasten optimaal vakantie kunnen vieren.

Zwembad

Sinds 2020 hebben we een groot opbouw zwembad van 10×5 meter op Camping Suasa. Daar kan je zelfs baantjes in trekken! Het zwembad ligt centraal op de camping, goed in het zicht en direct naast het zonneterras waar je heerlijk kan chillen. Het zwembad wordt continu schoongehouden en er is een lekkere buitendouche aanwezig.

Suasa zwembad en terras

Kinderspeelweide

Zoef naar beneden op de glijbaan, schommel hoog in de hemel, maak de mooiste moves op de trampoline en balanceer als de beste. De speelweide ligt centraal op de camping en dichtbij het zwembad en het grote terras waar je kan genieten van een koud drankje, terwijl je de kids kan zien spelen..

Natuurspeelplaats

Aan de rand van Camping Suasa, tegen een klein bos aan, vind je de natuurspeelplaats. Test je evenwicht, bouw een brug, maak een kasteel in de mega zandbak, pomp zelf water op, kruip door het wilgenhuisje of neem een verfrissende buitendouche. Je kan hier zelf iets bouwen, lekker ravotten of gewoon een beetje kliederen met water en zand.

Kampvuur plaats

Een kampvuur hoort wat ons betreft echt bij het vakantie gevoel. Beetje Marshmallows roosteren, worstje, broodje. Dus leef je uit!

Broodjes service

Elke ochtend halen we voor onze gasten verse broodjes in het dorp. Tot 17:00 uur kan je verse broodjes bestellen voor de volgende ochtend.

Receptie

De receptie is dagelijks geopend van 08:00 – 10:00 en 15:00 – 17:00.
Je kan hier In- en uitchecken, verse broodjes bestellen en ophalen, aanmelden voor activiteiten, boeken ruilen, kleine huishoudelijke producten kopen.

Koelkast & Wasmachine

In het sanitair gebouw is een wasmachine. Je betaalt voor een was blokje en die zijn te koop bij de receptie. Koelkasten zijn te huur en bezorgen we bij je tent.

Jeu de boules baan

We hebben een Jeu de boules baan met bijbehorende ballen.