Speelweide

Vanaf seizoen 2020 heeft Camping Suasa een nieuwe speelweide!

Zoef naar beneden op de glijbaan, schommel hoog in de hemel, maak de mooiste moves op de trampoline en balanceer als de beste. De glijbaan en schommel zijn recent geplaatst (hieronder op de foto waren ze net af), de ingegraven trampoline en evenwichtsboomstam worden in de lente van 2020 gemaakt. En misschien komt er ook nog een wipwap.

De speelweide ligt centraal op de camping en dichtbij het zwembad en het grote terras waar je kan genieten van een koud drankje, terwijl je de kids kan zien spelen.

speeltoestellen

Zwembad

Zomer 2019 zijn wij na een half jaar flink (ver)bouwen geopend. We hebben toen direct een ruim opbouw zwembad van ca. 3×6 meter opgezet (diepte 1.20 meter) waar het hele seizoen veel gebruik van is gemaakt. Vanaf seizoen 2020 verplaatsen we dit zwembad naar een nieuwe plek op de camping, naast de speelweide en dichtbij het grote terras waar je kan genieten van een koud drankje. Het zwembad komt op een talud te staan, waardoor je er vanaf 1 kant direct in kan, zonder een trapje omhoog. Om het zwembad heen komt een zonneterras.

We kijken op dit moment of het mogelijk is om een iets groter zwembad te plaatsten voor de zomer 2020. Dit is niet zeker, maar ook niet ondenkbaar. Hoe dan ook, er kan ook in 2020 weer gezwommen worden op Camping Suasa. Behalve zwemmen, kan er verderop in de natuurspeelplaats ook nog gespeeld worden met water.

Wist je trouwens dat het prachtige zandstrand van Senigallia ook minder dan een half uur rijden is vanaf de camping? Dit strand is ook voor kinderen ideaal, omdat het een heel breed ondiep stuk heeft.

Natuurspeelplaats

Aan de rand van Camping Suasa, tegen een klein bos aan, vind je de natuurspeelplaats. Test je evenwicht, bouw een brug, maak een kasteel in de zandbak, kruip door het wilgenhuisje of neem een verfrissende buitendouche. Je kan hier zelf iets bouwen, lekker ravotten of gewoon een beetje kliederen met water en zand.