Camping Suasa Festivals

Camping Suasa Festivals viert de seizoenen! ‘La campagna is ons podium.’ Alles mag, niets moet. Iedere dag is er iets of niets te doen. Waar jij zin in hebt. Bouw een kasteel, begin de dag met yoga en luister naar verhalen in het bos.

Tijdens de festivals zorgen we voor een flink portie ervaringen met de natuur. Hutten bouwen, jam maken, broodjes bakken boven een vuurtje en op zoek naar kruiden om een lekker theetje te maken. Liedjes luisteren in het bos, een gedicht voor het slapen gaan en in de ochtend maken we het lichaam wakker met een ochtend Rave. De festivals hebben voor iedereen iets te bieden: muziek, ontspanning, spel en inspiratie.

Laat je verrassen en meevoeren in de wondere wereld van Camping Suasa waar we bouwen, bewegen en bewonderen.

Camping Suasa Lente Festival

Kom vlucht naar buiten het is lente, de lucht is mooi blauw. Alles komt weer tot leven en dat vieren we het liefste met jou!

Tijdens het Lentefestival genieten we van honderd tinten groen en geel. Maken we bloemenkransen en muziek. Dansen we in de avondzon en gaan we nog even door want we krijgen er een uur bij. We vieren het feest van de uitbundige en levenwekkende zon!

Ruth zomer
Camping Suasa Zomer Festival

We hebben de zomer in ons bol! Het strand bezaait met mensen en de terrassen zitten vol.

Tijdens het Zomerfestival vieren we de zomerse overvloed! Koelen we af met watermeloen slush puppie, raken in hogere sferen tijdens de biodance disco, kliederen we met zand, aarde en water tijdens het modderfestijn, spoelen we ons schoon met een megawatergevecht. We roosteren marshmallows boven het vuur terwijl we luisteren naar een verhaal. En voor wie nog niet naar bed toe wil, beklimmen we een berg en kijken we wat er in de heldere sterrenhemel geschreven staat.

Wat en wanneer?

Hier zie je wat we op welk moment van de week organiseren. De activiteiten zijn gratis voor alle campinggasten (m.u.v. het kidsontbijt).

Camping suasa programma