Vermaeck

Ontspannen staat op Camping Suasa hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat alles schoon, heel en veilig is. Dat je echt tot rust kan komen. Voor de kids is er voldoende ruimte om te ravotten en spelen. En we organiseren super leuke gratis events. In de meivakantie en zomervakantie vieren wij de seizoenen tijdens de Camping Suasa Festivals.

Dit jaar treffen we ivm Corona een aantal extra maatregelen, de belangrijkste zijn afstand houden en extra aandacht voor hygiëne. Lees hier meer over hoe je veilig op vakantie kan bij ons dit jaar.

Spelen & zwemmen

Zoef naar beneden op de glijbaan, schommel hoog in de hemel, maak de mooiste moves op de trampoline, balanceer als de best, bouw een brug, maak een kasteel in de zandbak, kruip door het wilgenhuisje, neem een verfrissende buitendouche of maak een bommetje in het zwembad. Er is op Camping Suasa genoeg ruimte om te spelen, zwemmen en ravotten. Bekijk meer informatie hier. Wil je naar de zee? In minder dan een half uur lig je op het strand van Senigallia of Marotta!

natuurspeelplaats
Camping Suasa Festivals

Camping Suasa Festivals

Tijdens het Lente en Zomer festival voor groot en klein maken we programma samen met inspirerende artiesten, verhalenvertellers, wetenschappers en smaakmakers.

Alles mag, niets moet. Laat je meevoeren in de wondere wereld van Camping Suasa Festival waar we bouwen, bewegen en bewonderen!

Lees verder…

Rek ’n Strek

Lekker soepel door je vakantie heen. Yoga, Pilates, Bodybalance. Eén keer per week wordt er een Rek n Strek workshop gegeven. Deze workshop is ook leuk voor kinderen, tenzij ze liever willen rondrennen 🙂

Yoga camping suasa

Events voor kids

We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom bieden we het hele seizoen wekelijks meerdere activiteiten voor kinderen. Tijdens het Lente en Zomer Festival zijn er zelfs iedere dag activiteiten waar jong en oud aan mee kan doen.

Camping suasa programma