Vermaeck

Ontspannen staat op Camping Suasa hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat alles schoon, heel en veilig is. Dat je goed kan eten en drinken. En organiseren we super leuke gratis events. In de meivakantie en zomervakantie vieren wij de seizoenen tijdens de Camping Suasa Festivals.

Camping Suasa Festivals

Camping Suasa Festivals

Tijdens het Lente en Zomer festival voor groot en klein maken we programma samen met inspirerende artiesten, verhalenvertellers, wetenschappers en smaakmakers.

Alles mag, niets moet. Laat je meevoeren in de wondere wereld van Camping Suasa Festival waar we bouwen, bewegen en bewonderen!

Lees verder…

Eten & drinken

Vers en lokaal. We koken een aantal keer per week voor onze gasten. Tussen 19:00 en 21:00 is de keuken geopend en kan je een tafeltje uitzoeken op het terras. Een keer per week stoken we de houtoven op voor de pizzaparty! Verwacht verder verse pasta en salades. Maar ook pannenkoeken. Soms komt er een mysterie kok om het eten te verzorgen, dit kan een goede buur of een verre vriend zijn.

HOUTOVEN

In 2019 hebben we een echte authentieke houtgestookte over laten bouwen. Net als vroeger stoken we de oven 1x per week op tot 350-400 graden voor de lekkerste pizza’s en heerlijk krokant brood de volgende morgen.

Events voor kids

We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom bieden in het hoogseizoen wekelijks kidsevents aan en van 13 juli t/m 10 augustus het Camping Suasa Festival.

Wekelijkse kidsevents
Kinderdisco: iedereen dient vrijdag een verzoeknummer in en dan lekker samen dansen na het eten.
Kinderontbijt: vaders en moeders slapen uit en de kids worden al dan niet in pyjama opgehaald voor het ontbijt van  07:00 – 08:30.
Kidsclub: zelf bramenjam maken, pasta kettingen rijgen, een bloemenkrans maken, pijltjes blazen en noem het maar op.
Filmavond: samen film kijken onder de sterrenhemel van 20:30 – 22:00.

Rek ’n Strek

Lekker soepel door je vakantie heen. Yoga, Pilates, Bodybalance. Eén keer per week wordt er een Rek n Strek workshop gegeven. Deze workshop is ook leuk voor kinderen, tenzij ze liever willen rondrennen 🙂