Wanneer: wo 14 t/m zat 17 juni 2023
Voor wie: diep duikende vrouwen

WAT GAAN WE DOEN?

Suasa Spirit Festival heeft als doel vrouwen samen te brengen en met elkaar dieper in het ‘vrouw zijn’ te zakken om ons bewust te verbinden met onszelf, elkaar en onze super powers.

Suasa Spirit Festival is Pokon voor het natuurlijk weten, het vertrouwen op je intuïtie. Het versterkt je feminiene superkrachten, die zachte krachten die wijzelf en deze overwegend masculiene cultuur waarin we leven zo nodig hebben om in balans te zijn.

Het concept van het Suasa Spirit Festival

Iedere deelnemer aan het Suasa Spirit Festival maakt onderdeel uit van het programma. Je deelt een ervaring in max. 20 minuten waardoor je in contact kwam met een van jou super powers. Vervolgens begeleid je een door jou voorbereide workshop, sessie en/of cirkel waarin je de groep vrouwen uitnodigt om een reis te maken en in contact te komen met de diepere lagen in henzelf. Voor eten en accommodatie betalen alle deelnemers een onkostenvergoeding. 
 

Deelname

Er kunnen maximaal vijftien vrouwen deelnemen aan dit programma. Uitnodiging is op basis van motivatie. Ben jij ervan overtuigd dat jij er bij moet zijn? Neem dan contact met ons op via dit formulier.
 
Links naar een website of online profiel zijn altijd handig. Wij kunnen geen plek garanderen, maar sturen sowieso binnen enkele dagen een reactie.