Wanneer: Juni 2024 (meer info soon)
Voor wie: Vrouwen die klaar zijn om een verdiepende duik te nemen op het gebied van zelfontwikkeling

Een altaar, bloemenkransen boven de bierbanken, lampionnen in het dansbos, een rode tent met yogamatjes, schapenvachten en dekens. Zingend rond het kampvuur. Een verfrissende duik in het zwembad. Ruimte maken voor wat in jouw diepste aangeraakt wil worden. Dansen onder de sterren. Delen in creativiteit en stilte met altijd die adem die ons thuisbrengt bij onszelf. Waar we het hart in verbinding brengen met het bekken, ben jij vrouw bron van leven.

SUASA SPIRIT FESTIVAL heeft als doel vrouwen te verbinden met zichzelf en elkaar en zo onze authentieke super krachten te voeden zodat dat mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans is en je met een kei goed gevoel weer naar huis gaat.

‘Maak het onbewuste bewust anders zal het onbewuste je leven leiden en zal je het lot noemen.’ Carl Gustav Jung.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens het Suasa Spirit Festival nodigen we je uit om mee op reis te gaan. Een lang weekend duiken we in ons lijf en reizen we langs de vijf elementen en door de seizoenen. Wat je tegenkomt en hoe je daar mee om wil gaan, bepaal jij helemaal zelf. Zie hoe het verhaal van de natuur zich in jouw ontvouwt.

  • Ademcirkels & lichaamswerk
  • Hartmeditatie
  • In balans brengen van vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf
  • Maan/Zon Ritueel
  • Opstellingen
  • Schaduwwerk
  • Transformatietheater
  • Vuurritueel
  • Yoga

SUASA SPIRIT SISTERS

Vijf Spirit Sisters verzorgen dit jaar het programma van het Suasa Spirit Festival. Ingeborg en dokter Chantalle zijn de groepsleiders voor dit weekend. De spaceholders die een veilige plek waarborgen zodat jij vrij bent om bij alles wat er in jou is aanwezig te zijn.

VERBLIJF & ONKOSTEN

Voor eten en accommodatie betalen alle deelnemers een onkostenvergoeding van €300. Je verblijft met maximaal twee vrouwen in een Luxe Safari Topnotch tent. Er kunnen maximaal vijftien vrouwen deelnemen aan dit programma.

Na inschrijving ontvang je van ons een verzoek tot betaling van 50% van de totale huursom, te voldoen binnen 7 dagen. Na betaling is de reservering definitief. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 4 weken voor aankomst.

INSCHRIJVEN

Verlang jij ernaar om bij deze editie van het SUASA SPIRIT FESTIVAL aanwezig te zijn?

Neem contact met ons op!