SUASA SPIRIT FESTIVAL PROGRAMMA

Tijdens het Suasa Spirit Festival nodigen we je uit om mee op reis te gaan. We duiken in ons lijf en maken ruimte voor wat in jou aanwezig is. Wat je tegenkomt en hoe je daar mee om wil gaan, bepaal jij helemaal zelf. De kracht van het samenzijn met andere vrouwen is dat de zachtste aanraking tot de diepste plekken reikt en jij in dit proces helemaal gehouden wordt.

Het programma is zorgvuldig voorbereid en opgebouwd aan de hand van de vijf elementen en vier seizoenen. We hebben veel rustmomenten ingebouwd en je bent ten alle tijden vrij om te kiezen of je mee wilt doen.

LENTE
Dokter Chantalle trapt af met trias helderheid, bewustzijn en kiezen. Want als je nu niet bent waar je wilt zijn of nu niet bent wie je wilt zijn, dan is het áltijd zinnig om dit proces te doorlopen. We luisteren naar de zaadjes die in ons leven en zetten onze intenties voor het weekend.

ZOMER
Keer terug naar jouw zuivere basis en verbind het hart met het bekken door verbonden te ademen met Ingeborg. Het kan je bewust maken van mogelijke blokkades en spanningen, dat is niet erg, adem uit en laat gaan. Door verbonden te ademen ervaar je zelfliefde en compassie. De adem die jou herinnert dat dit het enige moment is dat bestaat.

NAZOMER
Oogst wat de natuur jou gegeven heeft en speel met humor en lichtheid beperkende gedachten uit tijdens de transformatie theater workshop met Camie. De workshop ontstaat intuïtief, in het moment. Maar altijd raakt Camie de onderstroom, ver voorbij het oppervlak. Ze nodigt je uit om jezelf te zijn. Helemaal welkom, precies zoals je bent en met alles wat er is. Ook tranen zijn welkom, zodat ze kunnen overgaan in opluchting, ruimte gevend aan de lach. Dat is de transformatie.

HERFST
Verzamel de zaden die zorgen voor groei in jouw toekomst. Met het schaduwwerk ritueel bevrijden we ons van wat ons nog tegen houdt en laten los wat ons niet langer dient tijdens het vuurritueel begeleid door Amanda.

WINTER
Met Dora dalen we af in stilte. Dieper in het donker en het vrouwelijke yin. In stilte eten we samen en aanschouwen de zonsondergang. Ervaar de voortstuwende stroom die jouw wilskracht en het vermogen om te handelen overtreft en geef je over aan het zijn.

VIER DE SEIZOENEN
Dansend onder de sterren vieren het leven!

EEN NIEUW EINDE
Elk jaar, elke maand, elke dag, elke ademhaling is een levenscyclus. Er is altijd een nieuw begin en een nieuw einde. We reflecteren op onze eigen proces, keren huiswaarts en nemen mee wat we in de wereld te zetten hebben.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!