Suasa Spirit Festival Programma

Een van de grootste inzichten kreeg ik (Dora) toen ik emigreerde van hartje Rotterdam naar het platteland van Italië. Dat binnenin ons allemaal de bron van leven is, de gezonde voeding, universele liefde. Al die tijd had ik het in de mensen en plekken om me heen gezocht, maar ik vond het in mezelf. Wow!

Eenmaal onderweg op mijn persoonlijke reis van innerlijk werk, ontdekte ik het zelf helend vermogen dat ons allemaal gegeven is om angsten, beperkende gedachte, geblokkeerde emoties, negatieve overtuigingen, trauma’s en pijnstukken te verwerken en los te laten. En daarmee ruimte te maken voor liefde, persoonlijke groei en het aangaan van gezonde relaties met jezelf en de mensen om je heen.

Tijdens het Suasa Spirit festival faciliteren we processen die jouw authentieke super kracht voeden. Samen met onze Suasa Spirit Sisters is dit waanzinnige programma samengesteld. Wij kunnen niet wachten! Ben je er klaar voor? Schrijf je in via het inschrijfformulier.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.

Stuur bericht
Hoi, leuk dat je ons hebt gevonden. Vragen? Let us know!