Suasa Experience

Zowel op de camping als in de omgeving is veel te doen. Je kan uiteraard altijd een paar dagen bij ons komen. Wel hebben we gemerkt dat gasten die hier voor een langere periode waren super veel mooie dingen in de omgeving hebben gezien en daarnaast ook alle tijd hadden om heerlijk op de camping te chillen.

Om het extra aantrekkelijk te maken om voor een langere tijd bij ons te verblijven, hebben we in het hoogseizoen 2023 (van 8 juli – 2 sep) een speciale actie … de Suasa Experience! Kom je 2 weken logeren in het hoogseizoen, dan ontvang je aanvullend ook nog 5% korting op de hele boeking. 

Kom je buiten het hoogseizoen of voor minder dan 1 week, dan bieden we ook allerlei extra’s aan die los te boeken zijn.

Kom je minimaal 1 week in het hoogseizoen?

Je kan bij aankomst de Suasa Experience twv €165 boeken voor €110: Een elektrische Mountainbike Tour met lunch en onder leiding van Rodolfo Massi, wijnproeverij op de camping, pizza avond voor het gezin en een fles Spumante. Het maakt niet uit of je komt kamperen of logeren.

Kom je minimaal 2 weken in het hoogseizoen?

Bij aankomst ontvang je automatisch een gratis pakket met toffe activiteiten en lekkernijen. De inhoud is afhankelijk van het type accommodatie. En bovendien ontvang je voor de Safaritent en Hakuna & Matata automatisch 5% korting op het gehele bedrag!

> Camper en kampeerplekken & tunneltent
Kom je in de periode 8 jul –  2 sep twee weken vakantie vieren met een eigen tent of camper of in onze tunneltent, dan ontvang je van ons een experience twv €95: Wijnproeverij op de camping, pizza avond voor het gezin en een fles Spumante bij aankomst.

> Hakuna Matata
Kom je in de periode 8 jul – 26 aug twee weken vakantie vieren in de Hakuna Matata, dan ontvang je van ons een experience twv €165: Elektrische Mountainbike Tour met lunch, wijnproeverij op de camping, pizza avond voor het gezin en een fles Spumante bij aankomst.

> Safaritent Top Notch
Kom je in de periode 8 jul – 26 aug twee weken vakantie vieren in de Safaritent Top Notch, dan ontvang je van ons een experience twv €225: Elektrische Mountainbike Tour met lunch, wijnproeverij op de camping, 2x pizza avond voor het gezin en een fles Spumante bij aankomst.