Suasa Experience

Zowel op de camping als in de omgeving is veel te doen. Je kan uiteraard altijd een paar dagen bij ons komen. Wel hebben we gemerkt dat gasten die hier voor een langere periode waren super veel mooie dingen in de omgeving hebben gezien en daarnaast ook alle tijd hadden om heerlijk op de camping te chillen.

Om het extra aantrekkelijk te maken om voor een langere tijd bij ons te verblijven, hebben we in het hoogseizoen 2024 (van 6 juli – 31 aug) een speciale actie: de Suasa Experience!

Kom je minimaal 2 weken in het hoogseizoen?

Bij aankomst ontvang je automatisch een gratis pakket met toffe activiteiten en lekkernijen. De inhoud is afhankelijk van het type accommodatie.

> Camper en kampeerplekken
Kom je in de periode 6 jul –  31 aug twee weken vakantie vieren met een eigen tent of camper of in onze tunneltent, dan ontvang je van ons kado: wijnproeverij op de camping voor twee en een fles Spumante bij aankomst.

> Hakuna Matata & Bellissima
Kom je in de periode 6 jul –  31 aug twee weken vakantie vieren in de Hakuna Matata of Bellissima belltent, dan ontvang je van ons kado: wijnproeverij op de camping voor twee, pizza avond voor het hele gezin en een fles Spumante bij aankomst.

> Safaritent Top Notch
Kom je in de periode 6 jul –  31 aug twee weken vakantie vieren in de Safaritent Top Notch, dan ontvang je van ons kado: Elektrische Mountainbike Tour, wijnproeverij op de camping voor twee, pizza avond voor het hele gezin en een fles Spumante bij aankomst.

🕶 Suasa Vibes!

Pssst...even tussendoor. Meld je nu aan om de leukste updates rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.