Suasa Expedities in mei

Expeditie Suasa

Er wordt ons wel eens gevraagd ‘is het verstandig om in deze tijd nieuwe initiatieven te lanceren zoals de expedities?’ Het idee voor de expedities is ontstaan juist omdat mensen behoefte hebben om naar buiten te gaan (zodra het mag natuurlijk) en te ontspannen. Even niet bezig te zijn met wat er allemaal moet maar met wat je verlangt.

Een week onverdeelde aandacht voor jezelf en je gezin tijdens de Anyani familie vakantie.

De Happy Mama week voor wie wil opladen of juist ontladen, zodat ze daarna weer helemaal ‘mama’ kan zijn zonder zichzelf daarbij te vergeten.

Er is al veel belangstelling voor de intensieve 7-daagse cursus Creatief Schrijven. Of je verhaal nu een autobiografische herkomst heeft, of volledig uit je duim gezogen wordt, Bianca begeleidt iedereen op eigen niveau.

Alle expedities vinden plaat op Camping Suasa. In een vallei van rust tussen de Italiaanse heuvels in Le Marche. Je wordt verwend met een licht ontbijt, rijke lunch en een Italiaans diner met lokale producten. Uiteraard houden we er rekening mee dat er ook een alternatief is, mocht het in mei niet door kunnen gaan.

Bekijk alle expedities hier.