Vakantie op Camping Suasa in 2021

Wat leuk dat je (mogelijk) vakantie komt vieren op Camping Suasa! We kijken er onwijs naar uit om jou deze prachtige plek kunnen laten zien.

Na een lange tijd van onzekerheid lijken de ontwikkelingen nu de goede kant op te gaan. We zijn blij dat we in 2020 ondanks alles een mooie zomer met gasten hebben gehad. Door veel ruimte en een aantal overzichtelijke maatregelen hebben veel gezinnen hier een heerlijke onbezorgde vakantie gevierd. Wij hopen en verwachten dat we ook in 2021 gasten kunnen ontvangen op de camping. In 2021 zullen we, afhankelijk van de situatie tijdens het seizoen, een aantal maatregelen treffen om de veiligheid maximaal te waarborgen.

Camping Suasa is een kleinschalige camping met veel ruimte en frisse lucht. Een deel van de accommodaties heeft eigen sanitair. De belangrijkste maatregelen die wij treffen ivm Covid-19 zijn afstand houden en extra aandacht voor hygiëne. Ook stellen we een uitgebreid protocol op waarin wij beschrijven hoe wij omgaan met de Covid-19 maatregelen die door de regio Le Marche zijn opgelegd.

Voorwaarden voor reserveren en annuleren

We begrijpen dat er vragen zijn over de voorwaarden van reserveren en annuleren in het geval van reisbeperkingen. We hebben voor 2021 onze voorden aangepast voor maximale flexibiliteit. Lees hier alle voorwaarden.

In viaggio per l'Italia

De regels voor het reizen naar Italië veranderen regelmatig. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie: www.nederlandwereldwijd.nl. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zich houden aan de maatregelen en voorwaarden die de Nederlandse en Italiaanse overheid voorschrijven.

Gli avvenimenti al Camping Suasa

Hoewel onze camping kleinschalig is en er genoeg ruimte is voor iedereen, is het belangrijk om ook in 2021 nog een aantal extra maatregelen te nemen voor de veiligheid van onze gasten en onszelf. Het belangrijkste is afstand houden. Dit doen wij door bijvoorbeeld maar een deel van de wasbakken in gebruik te nemen. Ook werken we dit jaar met aparte trappen voor de opgang en afgang naar het buitenterras en de sanitairruimte. Op verschillende plekken hangt een dispenser met desinfecterende handgel. De activiteiten vinden (altijd al) buiten plaats. Wanneer we samen eten, zullen we dit bijvoorbeeld in de vorm van een picknick doen. Je hoeft geen mondkapje op op de camping, omdat het in alle gevallen mogelijk is om voldoende afstand te houden. Wij denken dat we op deze manier een fijne vakantieplek kunnen bieden in het immer prachtige Italië.

Ricezione e ricezione
Una settimana prima dell'arrivo degli ospiti, inviamo un'e-mail con la richiesta di inviarci alcuni dettagli (NAW). Le Marche sono tenute a tenere traccia di chi soggiorna in Italia, dove e quando. Normalmente lo facciamo all'arrivo alla reception, ma la nostra ricezione non è così grande ed è bello se questo è già stato fatto in anticipo. Facciamo l'accoglienza al campeggio il più possibile fuori.

Pulizia
Le aree comuni come i locali sanitari e le attrezzature del parco giochi vengono pulite e disinfettate più volte al giorno. Per le sistemazioni (tende da safari, tende a campana, roulotte) seguiamo le regole extra per la pulizia dei tessuti.

Piscina
Oltre a nuotare in riva al mare, puoi anche fare un tuffo rinfrescante nella nostra piscina. La piscina ha una doccia esterna che puoi usare prima di nuotare. L'acqua nella piscina viene continuamente monitorata per i valori corretti. È anche importante mantenere una distanza in piscina, tranne ovviamente per i membri della famiglia. Per fortuna la piscina è abbastanza grande per tutti ed è quindi aperta a tutti gli ospiti tutto il giorno.

attività
We werken met een app waarmee je broodjes kan bestellen, aanmelden voor yoga, kids activiteiten etc. Hierin staan ook de contactgegevens in van restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving.

Attività fuori dal campeggio

Ga je op pad buiten de camping, dan is het goed om in ieder geval een mondkapje bij je te hebben (vanaf 7 jaar). Op veel plekken is een mondkapje niet nodig. In de buitenlucht, in de bergen of op het strand is een mondkapje niet verplicht. Op veel plekken binnen wel, bijvoorbeeld in winkels of in een bar. Op het terras van een bar is het weer niet nodig. Veel toeristische attracties zijn weer open, maar niet altijd op volle capaciteit. We adviseren graag over bijzondere plekken in de regio en de laatste stand van zaken.

Mangiare fuori
Restaurants in de buurt van de camping zijn gewoon open. Het is soms nodig om vooraf te reserveren en ook geldt de regel van minimaal 1 meter afstand houden, tenzij uit hetzelfde huishouden. Bij de entree staat handgel, een mondkapje is niet nodig als je aan tafel zit. De bediening houdt gepaste afstand en heeft wel een mondkapje op.

Lavoriamo con un'app in cui sono inclusi diversi ristoranti / pizzerie / osterie e trattorie della zona con i dati di contatto, in modo da poter prenotare facilmente. Siamo felici di aiutarti anche in questo.

Spiaggia
La spiaggia di Marotta e la bellissima spiaggia sabbiosa di Senigallia sono entrambe aperte come al solito. La spiaggia è accessibile senza maschera. Sulla spiaggia libera sei responsabile del monitoraggio di una distanza di due metri (a meno che dalla stessa famiglia). Quando si affitta un ombrellone con letti, gli operatori assicurano che i letti siano distanti almeno tre metri. Abbiamo un buon affare con un bel bar sulla spiaggia. Goditi il sole, il mare e la spiaggia spensierati tutto il giorno sotto l'ombrellone su due lettini per 15 euro (normalmente tra 20 e 36 euro) a meno di mezz'ora di distanza. Fortunatamente, il mare è bellissimo e meraviglioso come sempre!