Vakantiewerkers gezocht

Op de camping verbouwen we aalbessen en bramen (totaal ca. 1000 planten) en we hebben een een paar honderd lavendel planten. Alle planten zijn vorig jaar aangeplant, we hopen deze zomer onze eerste oogst te kunnen gebruiken. De planten moeten wekelijks onderhouden worden. Verder hebben we veel ideeën om in de praktijk te brengen en nieuwe ideeën zijn welkom. We zijn op zoek naar leuke mensen die ideeën en ervaringen willen uitwisselen, tijd willen doorbrengen in de natuur en met een wens om projecten te creëren en uit te voeren. Zowel bouwprojecten (aanleggen van terrassen, externe bijgebouwen, schilderen, onderhoudswerk, natuurspeelplaats, hutten bouwen etc) als het organiseren van activiteiten voor onze gasten (yoga, sport, wandelingen, muziek, theater etc). De sfeer op de camping is relaxed, gasten komen vooral uit Nederland, maar ook uit Duitsland, Spanje, België en Italië.

Werkzaamheden

We hebben hulp nodig bij de werkzaamheden voor de camping, maar we zijn ook op zoek naar hulp bij het uitvoeren van dagelijkse huishoudelijke activiteiten. Qua huishoudelijke activiteiten gaat het met name om het onderhouden en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes, soms het opvangen van de kinderen als wij druk zijn met gasten.

Waar verblijf ik?

Het terrein is beschikbaar om te kamperen met zowel een eigen tent als de caravan of camper. Je kan ook in een ruime katoenen tent van ons slapen, wij zorgen voor een vast bed. Je slaapt met maximaal 2 personen in de tent, ieder met een eigen compartiment. Voor maaltijden zorgen wij in overleg, we voegen een extra stoel toe aan tafel of we zorgen voor ingrediënten zodat er zelf gekookt kan worden in de buitenkeuken.

We wonen ongeveer 2 kilometer van het dorp, daar kan je in 15 minuten naartoe lopen, daar zijn kleine winkeltjes met basisproducten en zelfs een kleine bioscoop. Er stopt ook een bus die naar het strand gaat in Senigallia. Er zijn in de buurt verschillende mooie wandelgebieden en mooie attracties. Binnen een half uur ben je in de bergen van de Apennijnen. Op minder dan een kilometer van ons huis bevindt zich het grootste amfitheater van Le Marche, met een buitenmuseum erbij. Ancona is ongeveer 45 minuten met de auto en Urbino een uur.

Hoeveel uur werk ik?

Maximaal 4-5 uur per dag, 5 dagen per week.