Artist in Residence

Een aantal weken in het hoogseizoen 2021 (van 17 juli tot 28 augustus) ontvangen we van zaterdag t/m zaterdag een artist in residence. Iemand die 5 dagen programma kan verzorgen voor de kids op de camping. Denk aan muziek, theater, tekenen & schilderen, sport…verzin het maar. Afgelopen jaren was dit een activiteit waar de kinderen altijd naar uit keken en bijna allemaal van de partij waren.

De opzet is dat de artist in residence van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 10:30 open atelier houdt en de jonge gasten prikkelt om mee te doen. Op vrijdag is er een presentatie van de vier dagen daarvoor. Voor de kids is de activiteit gratis. Wij bieden accommodatie (katoenen tent) gedurende de hele week voor de artist in residence en partner / familie. Ervaring van voorgaande jaren leert dat het voor de artiest een onwijs leuke manier is om vakantie te vieren.

Hoe word je Artist in Residence bij Suasa?
Geïnspireerd geraakt? We willen graag weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat jij op Camping Suasa wilt gaan doen. Mail je idee naar info@campingsuasa.nl.

Oh ja, natuurlijke materialen zijn hier voldoende voor handen (o.a. wilgentakken, hout, modder, vijgen, bramen, besjes).

Camping Suasa creatief