Agriglamping

Op Camping Suasa gaan de natuur en glamorous kamperen hand in hand. Er staat een luxe safaritent voor je klaar met alles er op en er aan: een heerlijk opgemaakt comfortabel bed, een keukenblok met inventaris én privé sanitair. Agriglamping all the way. Het enige dat nog ontbreekt ben jij met je zonnebril op en een drankje op de veranda. Je kan ook kiezen voor een bell tent met bedden en alle basics die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. De volledig nieuwe sanitairruimte beschikt over vijf douches, vier toiletten en een mindervalide toilet. Daarnaast zijn er wastafels, voldoende ruimte voor de afwas en een wasmachine. Wifi is gratis beschikbaar.

Woonkamer Safaritent Camping Suasa

Kom glamperen in een Safaritent

Waar kan je slapen?

Helemaal luxe in een volledig ingerichte agriglamping Safaritent of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa. De ligging van de camping geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en glamping.

Dichtbij de natuur

Waar je ook slaapt op de agriglamping, je bent altijd dichtbij de natuur. Je hoort hier vogels, krekels en geen auto’s. De ligging van het kampeerterrein geeft een gevoel van ruimte met een prachtig uitzicht op de heuvels van Le Marche. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Op Camping Suasa werken we bij voorkeur met natuurlijke materialen. In 2019 hebben we een echte authentieke houtgestookte over laten bouwen. Net als vroeger stoken we de oven 1x per week op tot 350-400 graden voor de lekkerste pizza’s en heerlijk krokant brood de volgende morgen.