Conditions Camping Suasa

Naar aanleiding van Covid-19 hebben wij voor seizoen 2020 onze voorwaarden versoepeld. Ook voor seizoen 2021 hebben wij onze voorwaarden aangepast om maximale flexibiliteit te kunnen bieden aan onze gasten. Wij hopen en verwachten dat de situatie met Covid-19 voor het seizoen 2021 in Italië en deze regio voldoende onder controle zal zijn om ontspannen en onbezorgd op vakantie te kunnen. Dit hebben we gelukkig ook in de zomermaanden van 2020 kunnen ervaren. Mocht er onverhoopt toch een negatief reisadvies komen, dan hanteren wij flexibele voorwaarden om de reservering te verzetten naar een later moment.

Hoe reserveer ik?
Bij het boeken van een accommodatie op Camping Suasa betaal je direct of binnen maximaal 7 dagen 35% van de totale huursom. Dit kan via iDeal of via een overschrijving. De reservering is dan definitief. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 4 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 4 weken van aankomst, dan betaal je direct het volledige bedrag van de reservering.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
We maken onderscheid tussen annulering als gevolg van een negatief reisadvies voor regio De Marken vanuit het ministerie van Buitenlande Zaken en overige annuleringen. In het geval van een negatief reisadvies hanteren we de volgende voorwaarden.

• bij annulering tot 4 weken vóór de dag van aankomst ontvang je een voucher ter waarde van 35% van de huursom, dat is het volledige bedrag van de aanbetaling. De voucher is 2 jaar geldig.
• bij annulering na 4 weken vóór de dag van aankomst, wanneer tevens de 2e betaling is voldaan, kan de volledige reservering kosteloos worden verzet naar een later moment in 2021. Ook kan de gast ervoor kiezen om de reservering te verzetten naar 2022 of 2023, in dat geval ontvangt de gast een voucher ter waarde van 75% van de huursom.

Er worden geen administratiekosten of overige kosten in rekening gebracht. De reguliere annuleringsvoorwaarden kan je lezen in de algemene voorwaarden hieronder.

Bekijk de volledige general, reservation and cancellation conditions, the disclaimer for campingsuasa.nl and the pricacy statement.