Vakantie op Camping Suasa in 2021

Wat leuk dat je (mogelijk) vakantie komt vieren op Camping Suasa! We kijken er onwijs naar uit om jou deze prachtige plek kunnen laten zien.

Na een lange tijd van onzekerheid lijken de ontwikkelingen nu de goede kant op te gaan. We zijn blij dat we in 2020 ondanks alles een mooie zomer met gasten hebben gehad. Door veel ruimte en een aantal overzichtelijke maatregelen hebben veel gezinnen hier een heerlijke onbezorgde vakantie gevierd. Wij hopen en verwachten dat we ook in 2021 gasten kunnen ontvangen op de camping. In 2021 zullen we, afhankelijk van de situatie tijdens het seizoen, een aantal maatregelen treffen om de veiligheid maximaal te waarborgen.

Camping Suasa is een kleinschalige camping met veel ruimte en frisse lucht. Een deel van de accommodaties heeft eigen sanitair. De belangrijkste maatregelen die wij treffen ivm Covid-19 zijn afstand houden en extra aandacht voor hygiëne. Ook stellen we een uitgebreid protocol op waarin wij beschrijven hoe wij omgaan met de Covid-19 maatregelen die door de regio Le Marche zijn opgelegd.

Voorwaarden voor reserveren en annuleren

We begrijpen dat er vragen zijn over de voorwaarden van reserveren en annuleren in het geval van reisbeperkingen. We hebben voor 2021 onze voorden aangepast voor maximale flexibiliteit. Lees hier alle voorwaarden.

Traveling to Italy

De regels voor het reizen naar Italië veranderen regelmatig. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie: www.nederlandwereldwijd.nl. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zich houden aan de maatregelen en voorwaarden die de Nederlandse en Italiaanse overheid voorschrijven.

The goings on at Camping Suasa

Hoewel onze camping kleinschalig is en er genoeg ruimte is voor iedereen, is het belangrijk om ook in 2021 nog een aantal extra maatregelen te nemen voor de veiligheid van onze gasten en onszelf. Het belangrijkste is afstand houden. Dit doen wij door bijvoorbeeld maar een deel van de wasbakken in gebruik te nemen. Ook werken we dit jaar met aparte trappen voor de opgang en afgang naar het buitenterras en de sanitairruimte. Op verschillende plekken hangt een dispenser met desinfecterende handgel. De activiteiten vinden (altijd al) buiten plaats. Wanneer we samen eten, zullen we dit bijvoorbeeld in de vorm van een picknick doen. Je hoeft geen mondkapje op op de camping, omdat het in alle gevallen mogelijk is om voldoende afstand te houden. Wij denken dat we op deze manier een fijne vakantieplek kunnen bieden in het immer prachtige Italië.

Reception and reception
A week before guests arrive, we will send an email requesting some (name and address) details to be emailed to us. It is mandatory by the region of Le Marche to keep precise records of who, where and when stays in Italy. Normally we do this on arrival at the reception, but our reception is not that big and it is nice if this has already been done in advance. We do the reception at the campsite outside as much as possible.

Cleaning
The common areas such as the sanitary room and the playground equipment are cleaned and disinfected several times a day. For the accommodations (safari tents, bell tents, caravans) we follow the extra rules for cleaning textiles.

Swimming pool
Besides swimming by the sea, you can also take a refreshing dip in our pool. There is an outdoor shower by the pool that you can use before swimming. The water in the pool is continuously monitored for the correct values. It is also important to keep a distance in the swimming pool, except of course for family members. Fortunately, the pool is big enough for everyone and is therefore open to all guests all day long.

Activities
We werken met een app waarmee je broodjes kan bestellen, aanmelden voor yoga, kids activiteiten etc. Hierin staan ook de contactgegevens in van restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving.

Activities outside the campsite

Ga je op pad buiten de camping, dan is het goed om in ieder geval een mondkapje bij je te hebben (vanaf 7 jaar). Op veel plekken is een mondkapje niet nodig. In de buitenlucht, in de bergen of op het strand is een mondkapje niet verplicht. Op veel plekken binnen wel, bijvoorbeeld in winkels of in een bar. Op het terras van een bar is het weer niet nodig. Veel toeristische attracties zijn weer open, maar niet altijd op volle capaciteit. We adviseren graag over bijzondere plekken in de regio en de laatste stand van zaken.

Dining out
Restaurants in de buurt van de camping zijn gewoon open. Het is soms nodig om vooraf te reserveren en ook geldt de regel van minimaal 1 meter afstand houden, tenzij uit hetzelfde huishouden. Bij de entree staat handgel, een mondkapje is niet nodig als je aan tafel zit. De bediening houdt gepaste afstand en heeft wel een mondkapje op.

We work with an app in which several restaurants / pizzerias / osterias and trattorias in the area are included with contact details, so that you can easily book. We are happy to help you with that too.

Beach
The beach in Marotta and the beautiful sandy beach of Senigallia are both open as usual. The beach is accessible without a mask. On the free beach you are responsible for monitoring a distance of two meters (unless from the same household). When you rent a parasol with beds, the operators ensure that the beds are at least three meters apart. We have a good deal with a nice beach bar. Enjoy carefree sun, sea and beach all day under an umbrella on two beds for 15 euros (normally between 20 and 36 euros) less than half an hour away. Fortunately, the sea is beautiful and wonderful as always!