Agriturismo Camping Suasa

Agriturismo Camping Suasa is een kleinschalige en kindvriendelijke agricamping in de prachtige Italiaanse regio Le Marche, ook wel De Marken. De camping ligt in een rustige omgeving waar je helemaal tot jezelf en elkaar kunt komen. Bramen- en vijgenconfituren maken we samen met kinderen die bij ons te gast zijn. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Bij Camping Suasa is er geen animatieteam. Wel vinden we het leuk om mooie dingen te maken samen met kinderen en hebben een uitbreid zomerprogramma voor de kids. En er is voldoende ruimte om te spelen, zwemmen en ravotten.

Dit jaar treffen we ivm Corona een aantal extra maatregelen, de belangrijkste zijn afstand houden en extra aandacht voor hygiëne. Lees hier meer over hoe je veilig op vakantie kan bij ons dit jaar.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van de camping. We hebben totaal 17 plekken: 3 Safaritenten Top Notch, 3 Safaritenten Classic, 2 Bell tenten en 9 kampeerplekken. Ieder jaar maken we de camping een stukje mooier. Wil je met een camper komen? Bekijk hier meer informatie.

Agricamping

We zijn een agriturismo camping, of agricamping. Op het campingterrein vind je onze fruitgaard waar we bramen en aalbessen verbouwen. We zijn hier in 2020 mee begonnen, we hopen in 2021 de eerste vruchten te kunnen oogsten. Daarnaast verbouwen we lavendel op verschillende plekjes op de camping. Je hoort hier vogels, krekels en geen auto’s. De ligging van het kampeerterrein geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Op Camping Suasa werken we bij voorkeur met natuurlijke materialen.

Camping Suasa is een autovrije camping. Bij aankomst en vertrek kan er met de auto naar de plek gereden worden. Daarna kan de auto vooraan de camping geparkeerd worden. Er zijn beperkte plaatsen voor vouwwagens, caravans en campers.

foto: 2belgians3littleaussies

Agriturismo Camping Suasa gasten op de fiets.

Waar kan je slapen?

Helemaal luxe in een volledig ingerichte agriglamping Safaritent, languit in een Bell tent of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa. De ligging van de camping geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en glamping. Wil je met een camper komen? Lees hier meer informatie.

Safaritent Top Notch

De Safaritent Top Notch is van alle gemakken voorzien. De tent bestaat uit een binnentent van 35 m2 en een overdekt terras van 10 m2. Koken kan in de volledig uitgeruste keuken met fornuis, warm water en een koelvries combinatie. Het terras en de woonkeuken lopen in elkaar over en zijn voorzien van eettafel en een bank. Je slaapt op comfortabele bedden die zijn voorzien van bedlinnen.

check beschikbaarheid
Camping Suasa

Safaritent Classic

De Safaritent Classic heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen kampeervakantie. De tent is voorzien van 5 slaapplekken op volwaardige bedden, een grote (eet)tafel en bank. Verder vind je binnen een kampeerkeuken met een tafelkoelkast. Op het terras kan je heerlijk loungen en er is ruimte om met z’n allen in de ochtendzon te ontbijten.

check beschikbaarheid

Bell tent

Geniet van jouw vakantie vanuit een ingerichte en heerlijk ruime katoenen Bell tent. De Bell tent is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Op het eerste gezicht lijkt de Bell tent misschien niet groot, maar door de praktische indeling sta je al gauw verbaasd van de ruimte. In de tent staat standaard een tweepersoonsbed (160 cm). Optioneel komen er 2 eenpersoons luchtbedden bij.

check beschikbaarheid
Bell tent camping suasa
Agriturismo met kampeerplekken

Kampeerplek

Kom je liever met je eigen tent? Dat snappen we heel goed! Er is niets zo fijn als ’s ochtends de tent open ritsen en de ochtendzon begroeten met een kop koffie of thee. Kom je met kinderen, dan is er alle ruimte voor hen om te spelen. Met elkaar of op de glijbaan, schommel, trampoline of in de natuurspeelplek. In de zomer is het ook heerlijk om verkoeling te zoeken in ons zwembad.

check beschikbaarheid