Agriturismo Camping Suasa

Agriturismo Camping Suasa is een kleinschalige en kindvriendelijke agricamping in de prachtige Italiaanse regio Le Marche, ook wel De Marken. De camping ligt in een rustige omgeving waar je helemaal tot jezelf en elkaar kunt komen. Een aantal keer per week is er de mogelijkheid om samen met ons en andere gasten te genieten van een verse pizza met lokale producten en bijzondere  streekgerechten. Bramen- en vijgenconfituren maken we samen met kinderen die bij ons te gast zijn. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Bij Camping Suasa is er geen animatieteam. Wel vinden we het leuk om mooie dingen te maken samen met kinderen en hebben een uitbreid zomerprogramma voor de kids.

Agricamping

We zijn een agriturismo camping, of agricamping. Je hoort hier vogels, krekels en geen auto’s. De ligging van het kampeerterrein geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Op Camping Suasa werken we bij voorkeur met natuurlijke materialen. In 2019 hebben we een echte authentieke houtgestookte over laten bouwen. Net als vroeger stoken we de oven 1x per week op tot 350-400 graden voor de lekkerste pizza’s en heerlijk krokant brood de volgende morgen.

Camping Suasa is een autovrije camping. Bij aankomst en vertrek kan er met de auto naar de plek gereden worden. Daarna kan de auto vooraan de camping geparkeerd worden. Er zijn beperkte plaatsen voor vouwwagens, caravans en campers.

foto: 2belgians3littleaussies

Agriturismo Camping Suasa gasten op de fiets.

Waar kan je slapen?

Helemaal luxe in een volledig ingerichte Safaritent of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa.