Bouwvakantie

Wanneer: zaterdag 21 – 28 mei 2022
Waar: Camping Suasa, Le Marche, Italië
Voor wie: Bouwers, Handige Harry’s en Crea Bea’s

wat gaan we doen?

Eind mei staat de camping een week lang in het teken van decor bouwen. In de zomer vieren we 6 weken lang het Zomerfestival. En bij een festival hoort decor. Prachtige vergezichten, heuvels, bomen en andere idyllische zaken hebben we al. En ook al een dansbos, vuurplaats en natuurspeelplaats. Maar daarmee zijn we er nog niet.

Dit jaar staan een aantal projecten op de rol die we tijdens de bouwvakantie willen maken. Denk aan een gave toegangspoort, een arena / chillout area, iets dat extra schaduw geeft en een DJ booth. We bouwen vooral met hout, maar hebben ook een lasapparaat.

We zijn met een team van 8-12 klussers. In de ochtend gaan we aan de slag, we zorgen voor een goede Italiaanse lunch en daarna ben je zo vrij als een vogel om te genieten van de prachtige omgeving!

WAAR SLAAP IK?

De bouwvakantie vindt plaats op Camping Suasa in een vallei van rust tussen de heuvels van het Italiaanse platteland in Le Marche. Je kan je kan kiezen tussen twee verschillende vooropgezette tenten. Kies je voor een Safaritent Topnotch met eigen sanitair, dan deel je deze met een andere deelnemer, ieder met een eigen slaapverblijf. Wil je met een (aantal) vriendin(nen) samen in een Safaritent dan kan dat ook (max 4 pers). Wil je voor meer privacy, dan is er een Bell tent voor jou alleen, maar het is op ook mogelijk om deze met een vriend(in) te delen (2 pers. Max).De tenten zijn allemaal voorzien van comfortabele opgemaakte bedden.

DE BOUW VAKANTIE IS INCLUSIEF:

>

Alle overnachtingen

>

Iedere dag samen eten

>

Buitenlucht

>

Muziek aan & lekker gaan

>

Zwembad

>

Avonden bij het kampvuur

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Het korte antwoord: niets, nada, niente.

Het iets langere antwoord: jouw tijd, ideeën en klus skills. Wij zorgen voor een bed, plek om te douchen en een goeie Italiaanse pasta tijdens de lunch. En we trekken af en toe zeker een fles wijn open ‘s avonds. Ook zorgen wij voor materiaal om mee te klussen, zoals hout en schroeven. Oh ja, ook is er water en zijn er wat klussnacks.

Wat we verwachten van jou? Jij moet hier zien te geraken, idealiter met wat eigen basis gereedschap (schroeftol enzo). In de ochtend gaan we aan de slag, we zorgen voor een goede Italiaanse lunch en daarna ben je zo vrij als een vogel.

Prijzen per persoon inclusief verblijf en Italiaanse lunch

Je kan kiezen tussen twee vooropgezette tenten. Kies je voor een Safaritent Topnotch, dan deel je deze met een andere deelnemer. Je hebt ieder je eigen slaapverblijf. Wil je met een aantal vrienden samen in een Safaritent dan kan dat ook. Liever een tent voor jezelf? Kies dan voor een Bell tent met een ruim 2-persoons bed en gedeelde buitenkeuken.  Als je wil, is het ook mogelijk om deze met een vriend(in) te delen. Laat het ons dan weten.

Deel een safaritent

€0

(ja echt)

een bell tent voor jezelf

Reserveer nu

Expeditie

Bouwvakantie Aantal personen
Prijs per persoon: Gratis
Hoeveelheid: Totaal:

vraag & antwoord

Kunnen alleen pro klussers meedoen?

Nee, enige ervaring is goed. En het is wel handig als je er lol in hebt om te klussen en te improviseren.

Kan ik ook een aantal dagen ipv de hele week komen?

Ja hoor, dan kan. Wel graag minimaal 3 hele werkdagen.

Kan ik ook met een groep vrienden meedoen?

Zeker, het is wel handig dat jullie allemaal een beetje kunnen klussen. Je kan via deze pagina reserveren. We nemen dan contact met je op. 

Hoe is het weer?

Normaalgesproken is het in mei heerlijk weer in Le Marche. Niet te heet, maar toch 20+ graden overdag. De nachten kunnen wat koeler zijn, maar met een lekker dekbed niets om je zorgen over te maken.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet of allergie?

Bij de aanmelding kan je doorgeven of je een allergie hebt of een dieet volgt, dan houden we daar rekening mee.

Heb ik ook tijd voor mezelf?

Zeker! We werken in de ochtend en middag, totaal 6-8 uur. Daarbuiten is voldoende tijd jezelf om te relaxen.