Speelweide

Vanaf seizoen 2020 heeft Camping Suasa een nieuwe speelweide!

Zoef naar beneden op de glijbaan, schommel hoog in de hemel, maak de mooiste moves op de trampoline en balanceer als de beste. De speelweide ligt centraal op de camping en dichtbij het zwembad en het grote terras waar je kan genieten van een koud drankje, terwijl je de kids kan zien spelen.

Dit jaar treffen we ivm Corona een aantal extra maatregelen, de belangrijkste zijn afstand houden en extra aandacht voor hygiëne. Lees hier meer over hoe je veilig op vakantie kan bij ons dit jaar.

Zwembad

Sinds 2020 hebben we een groot opbouw zwembad van 10×5 meter op Camping Suasa. Daar kan je zelfs baantjes in trekken! Het zwembad ligt centraal op de camping, goed in het zicht en direct naast het zonneterras waar je heerlijk kan chillen. Het zwembad wordt continu gedesinfecteerd en douchen is verplicht voordat je een duik neemt.

Wist je trouwens dat het prachtige zandstrand van Senigallia ook minder dan een half uur rijden is vanaf de camping? Dit strand is ook voor kinderen ideaal, omdat het een heel breed ondiep stuk heeft.

Natuurspeelplaats

Aan de rand van Camping Suasa, tegen een klein bos aan, vind je de natuurspeelplaats. Test je evenwicht, bouw een brug, maak een kasteel in de mega zandbak, pomp zelf water op, kruip door het wilgenhuisje of neem een verfrissende buitendouche. Je kan hier zelf iets bouwen, lekker ravotten of gewoon een beetje kliederen met water en zand.