Activiteiten

Kamperen op Camping Suasa is meer dan wakker worden met een kop koffie voor je tent. Tijdens het hoogseizoen organiseren we veel activiteiten zodat jong en oud maximaal kunnen genieten: het Suasa Zomerfestival. Yoga, kinderbios, elektrische mountainbike tours, kinderdisco, Silent Camping Clubben en nog veel meer.

Aanvullend op het Zomerfestival organiseren we gedurende de zomer allerlei excursies: wijn, honing & olijfolie proeven of we regelen een lekker ligbedje voor je aan het strand.

Zomerfestival 2022

Tijdens het Zomerfestival van 9 juli t/m 27 aug zijn er iedere week veel activiteiten op de camping. Voor de kids, maar ook voor de ouders! Dit jaar zijn bijna alle activiteiten bij inbegrepen bij de prijs! Alleen de mountainbike tour wordt apart geboekt.

Wijnproeverij op de camping. Lokale wijnhuizen komen hun wijnen presenteren op de camping, terwijl de kids lekker aan het ravotten zijn.

Open Atelier, iedere doordeweekse ochtend kunnen de kids onder begeleiding lekker knutselen, zingen, dansen, bramen plukken en plezier maken.

Elektrische Mountainbike Tour door de heuvels van Le Marche. Met een voormalig professioneel wielrenner uit de regio ga je de regio in om off road te fietsen en heerlijk te eten. Bekijk hier een filmpje.

Kinderdisco, dansen voor jong en oud. De kids bepalen de muziek.

Silent Camping Clubben, wanneer de kids slapen, gaan de voeten van de vloer tijdens de Silent Disco voor de ouders! Clubben van Hazes tot Hawtin, van de Black Eyed Peas tot Black Coffee.

Kinderbios, een kinderfilm op de beamer onder de sterrenhemel.

Kinderontbijt, lekker rustig wakker worden terwijl de kids op zondagochtend van 8:00 – 9:00 lekker ontbijten met elkaar.

Yoga, twee ochtenden per week is er yoga zodat je lekker soepel door je vakantie heen gaat. Het aanbod is gevarieerd en geschikt voor beginners, maar ook voor de ervaren yogi is er genoeg uitdaging.

Sunday Sessions, op zondagmiddag in de hangmat of loungestoel chillen op een muziekje met een koud drankje erbij.

Atelier Suasa
Camping Suasa