Accommodaties

Helemaal luxe in een volledig ingerichte Safaritent of met je eigen tentje in de vrije natuur, de accommodaties op Camping Suasa staan voor je klaar.

Meer dan accommodaties alleen…

Je kan heerlijk rustig slapen op Camping Suasa, of je nou in een Safaritent of Bell tent verblijft of in je eigen tent. Overdag kan je natuurlijk chillen op de camping, maar er is ook veel te doen in de regio. Er zijn festivals, kastelen, musea, kerken en andere culturele bezienswaardigheden. Het strand is vlakbij, er zijn leuke plekken om te shoppen en genieten van ongerepte natuur kan onder andere in het natuurgebied Parco Naturale Regionale Gola della Rossa e di Frasassi. Hier vind je enkele tips voor uitstapjes in de omgeving. Meer informatie over Le Marche is hier te vinden.

We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom bieden wekelijks kids events aan en in de zomervakantie een speciaal zomerprogramma. Denk hierbij aan hutten bouwen, leren acteren, muziek maken, zingen, schilderen, sporten en nog veel meer.

Eet je mee?

’s Avonds gaat een paar keer per week de keuken van de camping open. We zorgen ervoor dat je goed kan eten en drinken, vers en lokaal. Tussen 19:00 en 21:30 is de keuken geopend en kan je een tafeltje uitzoeken op het terras. Minimaal één keer per week stoken we de houtoven op voor de pizzaparty!

Houtover Camping Suasa