Accommodaties

Helemaal luxe in een volledig ingerichte Safaritent, knus kamperen in een Cozy Caravan of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa. De ligging van de camping geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en glamping. Wil je met een camper komen? Lees hier meer informatie.

Camping Suasa is een kleinschalige camping met veel ruimte en frisse lucht. Een deel van de accommodaties heeft eigen sanitair. Dit jaar treffen we ivm Corona een aantal extra maatregelen, de belangrijkste zijn afstand houden en extra aandacht voor hygiëne. Lees hier meer over hoe je veilig op vakantie kan bij ons dit jaar.

Safaritent Top Notch

De Safaritent Top Notch is van alle gemakken voorzien. De tent bestaat uit een binnentent van 35 m2 en een overdekt terras van 10 m2. Koken kan in de volledig uitgeruste keuken met fornuis, warm water en een koelvries combinatie. Het terras en de woonkeuken lopen in elkaar over en zijn voorzien van eettafel en een bank. Je slaapt op comfortabele bedden die zijn voorzien van bedlinnen.

waar wachten we op
Camping Suasa Safaritent Classic

Safaritent Classic

De Safaritent Classic heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen kampeervakantie. De tent is voorzien van 5 slaapplekken op volwaardige bedden, een grote (eet)tafel en bank. Verder vind je binnen een kampeerkeuken met een tafelkoelkast. Op het terras kan je heerlijk loungen en er is ruimte om met z’n allen in de ochtendzon te ontbijten.

lijkt me heerlijk

Kampeerplek

Kom je liever met je eigen tent? Dat snappen we heel goed! Er is niets zo fijn als ’s ochtends de tent open ritsen en de ochtendzon begroeten met een kop koffie of thee. Kom je met kinderen, dan is er alle ruimte voor hen om te spelen. Met elkaar of op de glijbaan, schommel, trampoline of in de natuurspeelplek. In de zomer is het ook heerlijk om verkoeling te zoeken in ons zwembad.

laten we gaan
Agriturismo met kampeerplekken
Camping Suasa Caravan

Cozy Caravan

Knus kamperen in onze Cozy Caravan. In deze kamer op wielen kan je met z’n vieren slapen op vaste bedden. Buiten is alle ruimte om te ontspannen in de zon of schaduw op je eigen terras. Bij de caravan hoort een keukentje met servies voor 4 en een caravankoelkast. Licht en stroom zijn aanwezig. Er kan gebruik gemaakt worden van de nieuwe algemene sanitairruimte om te douchen en af te wassen.

dat lijkt me tof

Bell tent

Geniet van jouw vakantie vanuit een ingerichte en heerlijk ruime katoenen Bell tent. De Bell tent is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Op het eerste gezicht lijkt de Bell tent misschien niet groot, maar door de praktische indeling sta je al gauw verbaasd van de ruimte. In de tent staat standaard een tweepersoonsbed (160 cm). Optioneel komen er 2 eenpersoons luchtbedden bij.

komt u maar
Camping Suasa Bell tent

Meer dan accommodaties alleen…

Je kan heerlijk rustig slapen op Camping Suasa, of je nou in een Safaritent of Bell tent verblijft of in je eigen tent. Overdag kan je natuurlijk chillen op de camping, maar er is ook veel te doen in de regio. Er zijn festivals, kastelen, musea, kerken en andere culturele bezienswaardigheden. Het strand is vlakbij, er zijn leuke plekken om te shoppen en genieten van ongerepte natuur kan onder andere in het natuurgebied Parco Naturale Regionale Gola della Rossa e di Frasassi. Hier vind je enkele tips voor uitstapjes in de omgeving. Meer informatie over Le Marche is hier te vinden.

We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom bieden wekelijks kids events aan en in de zomervakantie een speciaal zomerprogramma. Denk hierbij aan hutten bouwen, leren acteren, muziek maken, zingen, schilderen, sporten en nog veel meer.