Thuis op camping suasa
Hier ben je weg van alles en overal vlakbij

Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Een plek om te kamperen, te logeren en te verwonderen. Binnen een half uur lig je op het strand of sta je op een berg. Hier ben je weg van alles en overal vlakbij. Maak een kampvuur, plons in het zwembad, doe een dansje en zie de kids genieten. Of doe lekker de hele dag helemaal niets.

Kom je kamperen?

bekijk de plekken

Wakker worden met het gepruttel van een kop kampeerkoffie. De kids die de tent uitrennen om met vriendjes te gaan ravotten. Italiaans zoet ontbijt in de ochtendzon. De hele dag werkelijk helemaal niets productiefs doen. Op een matje slapen onder de sterren. Kamperen, het is ons met de paplepel ingegoten en nog steeds de basis van onze camping. Of je nou met een Holtkamper komt, een T4 of een opblaastentje, er is vast een plek voor jou bij.

De camping vibe vind je super, het tot de nok vullen van je bolide met dakkoffer en/of aanhanger is niet helemaal jouw ding. Slapen in een tent vind je het fijnste dat er is, maar dat opzetten en afbreken was toch fijner toen de kids er nog niet bij waren. En lekker aards dicht bij de grond slapen is het helemaal, maar een matras heeft toch ook zo z’n voordelen. Als jij denkt, precies dat, dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan namelijk ook bij ons komen logeren in een Safaritent of het superduo Hakuna & Matata.

Of blijf je logeren?

bekijk de stekken

GEEN ZIN IN GESLEEP, WEL IN ECHTE BEDDEN?

YES PLEASE

Suasa Zomer Festival

We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, vooral op vakantie. We weten ook hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoen dagelijks activiteiten & vermaeck tijdens het Suasa Zomerfestival.

vertel me meer

Activiteiten:

 • Rek ’n Strek, wekelijks yoga en pilates op de camping
 • Kinderdisco in het bos, altijd een van de hoogtepunten voor de kids
 • Elektrische Mountainbike Tour dwars door de heuvels met een voormalig bolletjestrui drager
 • Wijnproeverij op de camping, lekker proeven terwijl de kids aan het spelen zijn
 • Silent Clubben van Hazes tot Hawtin terwijl de kids in dromenland zijn
 • en nog veel meer…

Terrein & omgeving

Een ruim zwembad. Genoeg plekken om te spelen en ravotten. Een dansbos. Een vuurplaats. Bramen die je kan plukken. Een wasmachine. Gratis warme en koude douches. Binnen een half uur op het Adriatische zand. Restaurantjes in overvloed. Zwemmen in de bergen.

lees verder

Lets’s do it

Van hartje Rotterdam naar het platteland van Italië. Hoe zou dat zijn? Er is maar één manier om erachter te komen.

Wij zijn in 2019 met onze agriturismo in Le Marche in Italie gestart: Camping Suasa. Met onze eigen positieve ervaring van kamperen bij de boer en de wens om dichter bij de natuur te leven hebben we de sprong gewaagd.

en toen...
onze stekken
Onze plekken

Camping Suasa IconCamping Suasa

Contrada Santa Lucia, 13, Castelleone di Suasa

4,8 26 reviews

 • Avatar Julie De Dycker ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij zijn per toeval op deze camping gebotst. Wanhopig op zoek naar een plek om te overnachten. Uiteindelijk zijn we twee nachten op camping Suasa gebleven. Wat een … More leuke ervaring.
  We hadden al snel door dat de camping geliefd is bij de (Nederlandse) gezinnen. Iedereen was super vriendelijk en wij (als koppel) hadden absoluut geen mast van de kids.
  Er worden veel leuke dingen georganiseerd: kinderdisco, silent disco voor volwassenen, fietstocht met oud-wielrenner,… Heel fijn en volledig vrijblijvend.
  Wij hebben alleszins genoten van de rust, het uitzicht, de propere faciliteiten en de vriendelijkheid van de eigenaars. Ik raad iedereen aan om naar deze camping te komen 🌞
 • Avatar Vanou Krikke ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wat hebben wij genoten van deze camping, de sfeer, de omgeving en de gezelligheid! Dora en Myron zijn ontzettend gastvrij waardoor wij ons meer dan welkom voelden. … More Er worden leuke activiteiten georganiseerd waardoor je op een ontspannen manier in contact komt met de andere gasten. Activiteiten zijn natuurlijk niet verplicht maar zeker aan te raden. We komen graag nog een keer terug!
 • Avatar Maaike Schalk ★★★★★ 2 maanden geleden
  Niets moet en alles kan, wat genieten wij van een heerlijke vakantie! Myron en Dora zetten graag dat extra stapje voor je en bieden je een fantastische vakantie … More waarbij zowel ouders als kids enorm kunnen genieten.

Bekijk Google Reviews Schrijf een review