Camping Suasa
Camping Suasa
Camping Suasa
Camping Suasa
Camping Suasa
Camping Suasa
Thuis op camping suasa
Camping Suasa

Boeken voor seizoen 2024 kan vanaf NU

boek

GA SAMEN OP AVONTUUR EN KOM HELEMAAL TOT RUST

Camping Suasa Kids Atelier

Camping Suasa staat in 2024 in het teken van: Time to play.

Van april tot september wordt er van alles gebouwd, beleefd, aanschouwt gecreëerd en uitgeprobeerd. Superhelden, prinsessen, muurbloempjes en paradijsvogels komen hier elk seizoen weer samen om vakantie te vieren, passies te delen en te genieten van al het moois dat ons verbindt.

Nieuw in 2024: een nieuwe schaduwrijke play area met pingpong tafel!

VERTEL ME MEER OVER:

Kom je kamperen?

bekijk de plekken

Wakker worden met het gepruttel van een kop kampeerkoffie. De kids die de tent uitrennen om met vriendjes te gaan ravotten. Italiaans zoet ontbijt in de ochtendzon. De hele dag werkelijk helemaal niets productiefs doen. Op een matje slapen onder de sterren. Kamperen, het is ons met de paplepel ingegoten en nog steeds de basis van onze camping. Of je nou met een Holtkamper komt, een T4 of een opblaastentje, er is vast een plek voor jou bij.

De camping vibe vind je super, het tot de nok vullen van je bolide met dakkoffer en/of aanhanger is niet helemaal jouw ding. Slapen in een tent vind je het fijnste dat er is, maar dat opzetten en afbreken was toch fijner toen de kids er nog niet bij waren. En lekker aards dicht bij de grond slapen is het helemaal, maar een matras heeft toch ook zo z’n voordelen. Als jij denkt, precies dat, dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan namelijk ook bij ons komen logeren in een Safaritent, het superduo Hakuna & Matata, de heerlijke Bellissima of de super comfy Cozy Caravan.

Of blijf je logeren?

bekijk de stekken

GEEN ZIN IN GESLEEP, WEL IN ECHTE BEDDEN?

YES PLEASE

Lente Parade

Onze 💕 gaan sneller kloppen wanneer we passies delen. Daarom organiseren we dit voorjaar weer een aantal thema weken tijdens de Lente Parade. Lekker Met De Meiden, het Suasa Spirit Festival en nog veel meer. 

Het enige dat jij hoeft te doen is aankomen, voor de rest zorgen wij. Even helemaal weg en lekker opladen.

naar de lente parade

Zomer Festival

We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, vooral op vakantie. We weten ook hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoen alweer voor de 3e keer het Zomerfestival. De activiteiten zijn gericht op gezinnen met kids van 4-12 jaar, waarbij we ook veel organiseren voor de ouders.

Activiteiten:

 • Rek ’n Strek, wekelijks yoga en pilates op de camping
 • Kinderdisco in het bos, altijd een van de hoogtepunten voor de kids
 • Elektrische Mountainbike Tour dwars door de heuvels met een voormalig bolletjestrui drager
 • Wijnproeverij op de camping, lekker proeven terwijl de kids aan het spelen zijn
 • Silent Clubben van Hazes tot Hawtin terwijl de kids in dromenland zijn
 • en nog veel meer…

Terrein & omgeving

Een ruim zwembad. Genoeg plekken om te spelen en ravotten. Een dansbos. Een vuurplaats. Bramen die je kan plukken. Pingpongen. Een wasmachine. Gratis warme en koude douches. Binnen een half uur op het Adriatische zand. Restaurantjes in overvloed. Zwemmen in de bergen.

lees verder

IK BLIJF LOGEREN

onze stekken

IK KOM KAMPEREN

Onze plekken
Camping Suasa

Let’s do it

Van hartje Rotterdam naar het platteland van Italië. Hoe zou dat zijn? Er is maar één manier om erachter te komen.

Wij zijn in 2019 met onze agriturismo in Le Marche in Italie gestart: Camping Suasa. Met onze eigen positieve ervaring van kamperen bij de boer en de wens om dichter bij de natuur te leven hebben we de sprong gewaagd.

en toen...

Camping Suasa IconCamping Suasa

Contrada Santa Lucia, 13, Castelleone di Suasa

4,9 71 reviews

 • Avatar Michiel Wijnstroom ★★★★★ een week geleden
  Super leuke vakantie gehad bij Myron en Dora! Een paradijs in De Marken, waar je een keer geweest moet zijn. Als je van een kleinschalige camping waar veel georganiseerd wordt en ruim is opgezet dan wacht niet langer en boek. Je zult er … More geen spijt van krijgen!
  Ps: De Silent disco voor de papa's en mama's mag je niet overslaan
 • Avatar Jochem Koopman ★★★★★ 2 weken geleden
  Fantastische week gehad! Mooie, goed verzorgde camping met een leuke mix van huurtenten en campeerplekken (dat hadden wij). Alles lekker overzichtelijk, ruimte zat rondom de tent en héél veel te spelen voor onze jongen van 5. Dora en Myron … More maken er echt een feestje van, elke dag leuke activiteiten en een keertje niet meedoen is ook helemaal prima. Omgeving biedt meer dan genoeg te doen/zien voor 2 weken, wij waren er helaas maar 1 weekje.....dus maar een keertje terugkomen!
 • Avatar Jorn Heutmekers ★★★★★ 3 weken geleden
  Wat was dit goed!!
  Op vakantie met kinderen van 2, 4, 12 en 13 jaar is een uitdaging, maar wat hebben we met z'n allen genoten van deze enorme fijne plek!! 9 dagen festival, maar dan op een camping.. Het kan! Hulde aan Dora &
  … More Myron!
  Silent Camping Clubben, Sunday Sessions en de wijnproeverij voor de grote mensen, een disco, bios en voetbaltoernooi voor de kinderen; Stuk voor stuk leuke activiteiten die bijdragen aan een heerlijke sfeer op de camping!
  Het voelde voor ons als thuiskomen, we komen dus zeker nog een keer terug!!

Bekijk Google Reviews Schrijf een review