Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en luxe verhuur van Safaritenten en Bell tenten.

Maak een kampvuur, plons in het zwembad en geniet in de regio van heerlijk verse gerechten en wijnen in de vele restaurant en cantina’s in de buurt. Laat je verrassen of ga lekker in de zon zitten.

Accommodaties

Helemaal luxe in een volledig ingerichte Safaritent, languit in een Bell tent of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa. De ligging van de camping geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en glamping. Wil je met een camper komen? Lees hier meer informatie.

Safari Topnotch
Safari Classic
Bell tent
Kampeerplek

Activiteiten & Vermaeck

Er is op Camping Suasa voldoende ruimte om te spelen, zwemmen en ravotten. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoen wekelijks events voor kids.

Onze harten gaan sneller kloppen van het samenbrengen van mensen die passies en ideeën willen delen. Laat je verrassen en meevoeren in de wondere wereld van Camping  Suasa waar we bouwen, bewegen en bewonderen!

Voorzieningen

Maak gebruik van alle voorzieningen die onze agriturismo camping in Le Marche aanbiedt zodat je kan genieten van een vakantie zonder zorgen.

Camping Suasa IconCamping Suasa

Contrada Santa Lucia, 13, Castelleone di Suasa

4,8 23 reviews

 • Avatar Thomas Custers ★★★★★ een week geleden
  Camping Suasa is een echte aanrader. De camping is rustig gelegen maar toch heb je in de buurt alles wat je nodig hebt. Dora & Myron hebben veel aandacht voor … More de aankleding van het terrein. Het is dan ook gezellig vertoeven bij hen. Ze runnen de camping met veel liefde en helpen je graag met tips en reservaties. We hadden een tent gehuurd. Deze was goed uitgerust. We zouden de camping warm willen aanbevelen.
 • Avatar Sander Voolstra ★★★★★ in de afgelopen week
  Goeie tijd gehad op deze camping. De omgeving is prachtig en Dora en Myron hebben goede adviezen en tips ❤️
 • Avatar Celeste Bik ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige camping, heeft een beetje bohemian vibe. Het is rustig qua hoeveelheid plekken/mensen die kunnen blijven slapen wat de sfeer wat intiemer maakt.
  Stel (Nederlands)
  … More dat het runt zijn vorig jaar begonnen en doen het heel leuk. Ze zijn steeds meer nieuwe dingen bij aan het bouwen/organiseren wat maakt dat je ook een inkijk krijgt in wat het betekend om zoiets uit te denken. Voor de kinderen en ouders zijn verschillende activiteiten (yoga, pizza party, filmavond in de open lucht, kinderdisco) en naast de activiteiten is er een mooi schoon zwembad en een prachtige omgeving die te voet ontdekt kan worden.
  We gaan hier zeker nog een keer verblijven. Heel erg genoten!!

Bekijk Google Reviews Schrijf een review