Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en luxe verhuur van Safaritenten en Bell tenten.

Maak een kampvuur, plons in het zwembad en geniet in de regio van heerlijk verse gerechten en wijnen in de vele restaurant en cantina’s in de buurt. Laat je verrassen of ga lekker in de zon zitten. Hier is de plattegrond van de camping.

Accommodaties

Helemaal luxe in een volledig ingerichte Safaritent, languit in een Bell tent of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa. De ligging van de camping geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en glamping. Wil je met een camper komen? Lees hier meer informatie.

Safari Topnotch
Safari Classic
Bell tent
Kampeerplek

Activiteiten & Vermaeck

Er is op Camping Suasa voldoende ruimte om te spelen, zwemmen en ravotten. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoen wekelijks events voor kids.

Onze harten gaan sneller kloppen van het samenbrengen van mensen die passies en ideeën willen delen. Laat je verrassen en meevoeren in de wondere wereld van Camping  Suasa waar we bouwen, bewegen en bewonderen!

Voorzieningen

Maak gebruik van alle voorzieningen die onze agriturismo camping in Le Marche aanbiedt zodat je kan genieten van een vakantie zonder zorgen.

Camping Suasa IconCamping Suasa

Contrada Santa Lucia, 13, Castelleone di Suasa

4,9 20 reviews

 • Avatar Celeste Bik ★★★★★ 11 maanden geleden
  Prachtige camping, heeft een beetje bohemian vibe. Het is rustig qua hoeveelheid plekken/mensen die kunnen blijven slapen wat de sfeer wat intiemer maakt.
  Stel (Nederlands)
  … More dat het runt zijn vorig jaar begonnen en doen het heel leuk. Ze zijn steeds meer nieuwe dingen bij aan het bouwen/organiseren wat maakt dat je ook een inkijk krijgt in wat het betekend om zoiets uit te denken. Voor de kinderen en ouders zijn verschillende activiteiten (yoga, pizza party, filmavond in de open lucht, kinderdisco) en naast de activiteiten is er een mooi schoon zwembad en een prachtige omgeving die te voet ontdekt kan worden.
  We gaan hier zeker nog een keer verblijven. Heel erg genoten!!
 • Avatar bas sommeijer ★★★★★ 8 maanden geleden
  Kleine, gezellige camping met een persoonlijk hart. Ruime plekken en een goed zwembad om af te koelen op hete dagen. Sanitair is ruim en goed schoon.
 • Avatar Kat B ★★★★★ 9 maanden geleden
  Mooie, chille camping met hele leuke eigenaren. Top Safari tenten voor easy living en toch camping gevoel. Prachtige omgeving voor leuke uitstapjes en fijn strand … More en zee in de buurt. Echte aanrader!

Bekijk Google Reviews Schrijf een review